Nyheder 2011/12

Nyheder Trille trolde

 

Super Weekend for U4 og U6

Lørdag var i Midtdjurs hallen til vores sidste stævne.

Vi skulle spillede 3 kampe, det var dejligt at se den udvikling der er sket fra vi startede, alle vil være med, ingen er bange for at skyde på mål, alle kæmper, det gik rigtigt godt.Til sidst fik vi en medalje af guld. Det var en flok stolte Nørre Djurs spillere der tog hjem fra Midtdjurs.


Søndag var vi med i hallen da der var brag i hallen. Vi skulle spille en kamp, det var med spænding vi stod og ventede på at løbe på banen, lys og musik i hallen gav en rigtig god steming, det var sjovt.

Det blev en god kamp hvor vi viste hvad vi har lært. Tak U4 - U6 spiller og forældre til alle for en dejlig vinter, håber at vi ses igen til næste år.


Hilsen trænere for U4 og U6

 

Allingåbrohallen

Så var der kamp for de morgen friske afgang hallen kl. 8,10 lørdag morgen. Vi skulle spille tre kampe, men det er ikke noget problem når vi var 11 spillere, det eneste problem er at få skiftet ud så alle får lige meget spille tid. Vi gik frisk til sagen og det er dejligt at alle vil være med og der ingen sure miner er. Vi vandt den første, det var en god kamp hvor vi var lige gode, den næste tabte vi, men de andre var også bedre end os og den sidste vandt vi med et enkelt mål.


Tak til alle forældre og søskende der var med, vi spiller de sidste kampe d. 10 marts i Midtdjurs hallen.


Hilsen Cecile, Josefine, Sara og Annelise

 

Lørdag 21-1-2012

Tidlig lørdag morgen, kl. 8.00 kørte vi til Ådalen for at spille tre kampe. Det gik godt, vi kan se at der er fremgang for hver gang vi er ude at spille. Vi er ved at finde ud af at man i forsvaret ikke kun skal stå med hænderne oppe men man også skal følge sin mand. I angrebet skal man også flytte sig og at hurtige afleveringer også er en god ide, så den dag det hele hænger sammen bliver vi rigtig gode.

Tak til alle der tog med til Ådalen, vi glæder os til de næste kampe.

Hilsen Cecile, Josefine; Sara og Annelise

 

Stævne - hygge/overnatning


Lørdag d. 29/10 var der U4, U6 og U8 stævne i Nørre Djurs hallen. Stævnet startede klokken 11:00 og det myldrede ind med spillere og forældre. Vi skulle spille tre kampe og det var med spænding vi blev klar, for nogle var det første gang. Det var nogle gode kampe med skud på mål fra næste alle, og der blev dækket godt op. Ros til allle - det var rigtig flot. Så var der plads til afslapning, nogle skulle hjem til en lur, andre blev i hallen. Klokken 16:15 var der igen samling, vi skulle hygge og sove i hallen sammen med U8. Efter forfriskning gik vi ud på en skattejagt, som endte med at finde skatten i formandens drivhus. Efter aftenmaden blev en hoppeborg pustet op, og så blev der gået til den. Både med boldspil og leg i hoppeborgen. blev man træt kunne man lægge sig i sin sovepose og se en film, men det var først sidst på aftenen, at der blev tid til det. Dem der skulle hjem og sove blev hentet, vi andre fandt sovepose og faldt i søvn til en film, En rigtig hyggelig aften og nat, der bare gik rigtig godt.

Tak til alle.


Hilsen Cecilie, Josefine, Sara og Annelise

Nyheder U8

 

Stævne i Allingåbrohallen
 
Så var der endelig endnu et hold der kunne stille med et u8 totalhold, så vi kunne spille på lille bane. Vi mødte Grenå 2 gange, der både var store og hurtige. Vi spillede rigtig godt i den første kamp, hvor næsten alle kom på scoringstavlen og vi spillede uafgjort. I den anden kamp begyndte Grenå så at dække meget offensivt og vi fik en del flere problemer, de fik erobret bolden nogle gange og lavede kontramål. Men vi holdt hovedet højt og kom igennem til nogle flotte mål alligevel. Spillerne var Anna, Jakob, Noah, Rosa, Kirstine og Frederik. Godt fightet piger og drenge!
Senere på dagen stillede vi også med et u8 drengehold på stor bane. Der lagde vi ud med at spille mod Midtdjurs. Vi kom lidt dårligt fra start og skød lige på målmanden. Men efter træneren lige fik hævet stemmen lidt i halvlegen lignede det et helt nyt hold i anden halvleg. Vi begyndte at få bolden i løb og skød meget bedre på målmanden. Så vi vinder kampen 7-3. Den næste kamp var mod Grenå hvor vi følger godt med i starten af kampen, men så får de desværre et par kontra og nogle nemme mål. Vi kunne godt mærke lidt i den sidste kamp at vi ikke havde nogle udskiftere. Men de 6 spillere vi er viser god moral og kæmper det bedste de har lært selvom vi taber 6-12. Spillerne er Lasse, Lukas, Noah, Martin, Jakob og Rosa. godt kæmpet alle!
 
Vi bliver bedre og bedre for hver stævne vi er til, så vi glæder os til at arbejde videre i træningshallen, så vi kan vise alle hvor gode vi er blevet, når vi skal spille i Skyline Arena Randers d. 24. marts 2012.

 

Kampe i Rougsø

Søndag d. 26 november var vi i Rougsø dor at spille tre kampe, alle tre var mod Rougså. Til forskel fra sidste stævne havde vi meldt et totalhold til på lille bane. og det må man sige at det gav pote. Det passede meget bedre til spillerne og vi vandt alle tre kampe. Vi fik lidt mere bevægelse ind i spillet og vi havde nogle rigtig godt skud på mål. alle lavede mål, så det må siges at være en succes. Det var en rigtig hyggelig dag og vi glædes os til næste gang, hvor vi vist også må melde et totalhold til.
Mvh Helle, Line og christina

Første kampe for U8

Så startede kampsæsonen for vores U8 endelig og endda på hjemmebane. Vi havde meldt til i en række med blandet piger og drenge, men vi var desværre det eneste hold i denne række, så med 6 drenge og 5 piger var vi nødsaget til at komme i en drengerække. Vi tog det i stiv arm med den motivation at have det sjovt. Den første kamp var mod Ådalen hvor vi tabte med nogle få mål og den næste tabte vi rimelig stort med Vivild. Det var første gang for alle spillere, at de spillede på stor bane, så vi syntes vi klarede det rigtig flot.


Vi håber dog på at kunne få mindst en pige og en dreng mere til at spille inden vi skal spille kampe næste gang så vi forhåbentligt kan få et hold i begge rækker. Så hvis I kender nogle der har lyst til at prøve at spille lidt håndbold så er de velkomne tirsdage 14.45-14.45 i Nørre Djurs Hallen.

 

Med venlig hilsen Helle, Christina og Line

 

Overnatning i hallen

 

Efter vores kampe skulle der være hygge i hallen. Vi startede ud med en flot pyntet drinks og et stykke kage, bare lige for at fylde sukkerdepotet. Så tog forældrene hjem og der skulle hygges. Første aktivitet var skattejagt hvor der skulle gennemføres 4 poster inden skatten kunne findes. Der skulle fx transporteres vand fra en spand til en anden, kastes bolde i et net, gå med et æg på en ske og et vendespil der skulle spilles. Skatten blev fundet og slikket blev nydt i fulde drag. Derefter var der lidt fritid som blev brugt aktivt på halgulvet med et par bolde indtil vi skulle have aftensmad. Dette stod Pernille Dohn for og menuen var pasta og kødsovs med gulerødder og agurkestænger. Det blev indtaget med velbehag og bagefter kom hoppeborgen frem og der blev hoppet på livet løst. Senere på aftenen kom der film på storskærm og dynerne blev fundet frem, mens andre tog hjem i deres egen seng. Omkring midnat var alle faldet til ro og vi sov ganske godt til næste morgen. Morgenen stod på morgenmad, boldhygge i hallen og oprydning.

Vi takker alle for en rigtig hyggelig aften/nat, det var rigtig hyggeligt og absolut noget vi vil gøre igen.

 

Med venlig hilsen Helle, Christina og Line

Nyheder U10 Piger

Søndag 15 jan 2012

Flot kamp piger!

Alt lykkedes, angreb og forsvar kørte som det skulle.

Vi så jer gøre ting som vi aldrig har set før.....fortsæt sådan.

Næsten alle fik scoret et mål... rigtig flot. Vi vnad 13-2.

Næste kamp er Lørdag 21/1

Hilsen Carina, Sisse og Torben

Nyheder U10 Drenge

1-4-2012 Kredsmesterskaber i Bjerringbro

Så sluttede vores sæson med en bronzemedajle i Bjerringbro.
Vi spillede første kamp mod Dronningborg kl. 11.00. Jeg tror drengene på forhånd havde opgivet, de var stillestående og nok lidt overvældede af at være med. Vi spillede en halvdårlig kamp og tabte 5 - 12.
Kl. 12.20 skulle vi så møde Rødkærsbro, helt fra start havde vi vilje og fight over hele banen. Casper stod en kanonkamp, og både angreb og forsvar spillede rigtig flot. Vi vandt kampen 10 - 8.
Så troede vi naturligvis at Dronningborg ville vinde over Rødkærsbro, hvorved vil ville få sølvmedaljer. Det viste sig imidlertid at Rødkærsbro var det bedste hold af de to, så vi måtte med måldifference nøjes med bronze.
Men I vandt over dem, og slutttede sæsonen af på fornem vis.
Tak for en dejlig halvdel af jeres sæson og god vind til dem der rykker op.
Resten træner første tirsdag efter påske, og jeg glæder mig allerede.

Karen Margrethe

Nyheder U12 Piger

 

Kredsmesterskaberne

Vi sluttede sæsonen af med at tage til kredsmesterskaberne i Åstrup hallen søndag 1. april.

Vi spillede 3 kampe mod jævne hold. Der var ingen der var totalt overlegent. Vi spillede nogle gode kampe, men løber tør for kræfter.

Det var været en rigtig dejlig sæson og vi glæder os til at begynde igen efter en lille ferie.

God påske

Kim og Heidi

Sejrs kurs

Vi har god vind i sejlene i øjeblikket. Vi ender desværre ikke som pulje vindere og alligevel.. Vi skal i hvertfald til kredsmesterskaberne den 1 april og det foregår i Åstrup hallen.

Grunden til at vi skal det er at vi er det øverst rangerende hold uden dispensationsspillere.

Havde vi da bare proppet Johanne på mål noget før, hold da op et talent. Vi har endelig fundet en fast målmand igen, og hun har kun stået 2 gange til træning og nu en gang i kamp. 3 mål var hvad hun lod passere. Rigtig flot.

Spillet i den anden ende af banen fungere rigtig godt. Vi havde 6 ud af 8 markspillere på scoringstavlen, dette viser vores store bredde i spillet. En ting der viser jeres holdånd er at under hurtige opløb formår i at se op og spille til hinanden i stedet for at køre den selv.

Det er dejligt at se at det ikke er vigtigt, hvem der scorer, men at i hjælper hinanden og får spillet hinanden fri til de gode mål chancer

Vi vinder 14-3 over Allingåbro og har nu kun 2 kampe tilbage i puljen. På søndag mod Auning og søndag den 25 på hjemmebane mod Midtdjurs.

Hilsen Kim og Heidi

 

De så gode ud

Det er første gang vi møder Auning, og de så meget store ud. Men der er jo som sagt ikke altid størrelsen det kommer an på og de har ikke en hurtig løber som Camilla. Vi får gang i kontra'en og får tilkæmpet os nogle mål.

Det var op ad bakke, især med dommerkendelser eller skal vi sige mangel på dem. De får virkelig lov til mange ikke sportslige ting, hvilket er ved at tage modet helt fra jer, men det kommer i heldigvis igennem og får jeres velfortjente sejr...

Næste kamp er Søndag 29 jan på udebane mod Midtdjurs

Hilsen Kim og Heidi

 

Puljens måske sværeste kamp

Vi tog i mod Kvik Ramten, ligeledes nedrykkere fra B puljen, og vores måske sværeste kamp i foråret.

MEN, vi er bare gode i vores forsvar. Vi skulle lige bruge 1 halvleg til at gennemskue deres angrebsspil, men så blev der også lukket sammen og det blev meget svært for Kvik at bryde gennem.

Vi vinder 10-9, men som vi siger en sejr er en sejr.......

Næste kamp er Lørdag 21 jan på hjemmebane mod Auning

Hilsen Kim og Heidi

 

Vi lagde ud med et æg

Vi er rykket ned i C puljen her efter jul, hvor vi har forventninger om at vinde det hele.

Vi lagde godt ud i første kamp mod Allingåbro ved at vinde 12-0.

Det er dejligt at se hvor glade i ser ud efter en sejr, vi får lov til at spille vores spil og vi ser det derfor som god træning at få lov til at afprøve de ting vi træner til dagligt.

Næste kamp er på hjemmebane den 15 januar hvor vi møder Kvik. Vi har mødt Kvik i efteråret, hvor vi er gået der fra med en sejr og en uafgjort. Det bliver derfor en spændende kamp i ser frem til.

Hilsen Kim og Heidi

 

04-12-2011 2 point mere på kontoen

Nabo opgør, vi mødte op alle mand til en rigtig god fight...

En kamp der i 1 halvleg lignede mere en fodboldkamp, hvis vi ser på måltavlen.....1-1 efter 20 min....

Vi fandt heldigvis målet i 2 halvlej, hvor vi fra start satte os på kampen. Vi kom foran 5-3 da der var 4 min tilbage. Det lignede en smal sag at køre sejren hjem, men som så mange gange før.. er vi lige ved at smide det hele på gulvet. Kvik kom på 5-5 og med kun 30 sek tilbage af kampen, lignede det en gentagelse fra sidste møde....... I sidste sekund fik vi et frikast.... Emma træder til....... hun sender den lige op i trekanten......6-5 Yes ---- 2 point... Tak for det....

En god kamp, vi roder lidt rundt i angrebet, men i forsvaret står vi bare stærkt.... og med et plankeværk i målet, så kører det bare derud ad....

Tak for en god kamp og endnu engang tillykke med sejren..

MVH

Kim og Heidi

10-11-2011 Endelig 2 point

Mortens aften drager vi mod Ebeltoft, hvor vi tager hul på 2 omgang inden jul.

Vi kommer godt fra start og bringer os hurtig i førerposition, en situation vi har stået i mange gange.

Men denne gang holder vi ved. Emma får gang i skud armen og Camilla har flere flotte gennembrud fra fløjen.

Det ser rigtig god ud og tillykke med sejren, der er velfortjent.

Hilsen Kim og Heidi

 

23-10-2011 Det er alt for tæt

Vi spiller en tæt kamp, hvor vi det meste af kampen er bagud. I de afgørende minutter bringer vi os foran og tager et point.

Vi spiller en rodet 1 halvleg, hvor vi har problemer med at få vores spil til at fungere. Det har vi fået mere kontrol over i 2 halvleg, hvor tingene begynder at lykkedes.

Status efter 3 kampe er 2 uafgjorte og en tabt.

Hilsen

Kim og Heidi

 

09.10.2011 - Tæt på at smide 2 point.

Midtdjurs så ud til at blive en let modstander. Efter 10 min er vi foran 4-0 og det ser rigtig godt ud. Der bliver spillet flere forskellige kombinationer som alle fører til mål.. MEN så går I i stå.....

Halvlegs resultatet siger 4-2... , og så går det stærkt. I løbet af den næste 15 minutter kommer vi bagud 5-7, hvad sker der lige......

Vi kommer heldigvis atter ind i kampen og få et point med hjem......kampen ender 7-7.

Det er som om vi mister pusten og bliver trætte. Der skal noget mere konditræning til, vi skal kunne spille 2x 20 min. Når vi har 2 udskriftere med.

Næste kamp er den 23 oktober kl. 11.30 i Nørre Djurs hallen.

Kim og Heidi

 

02.10.2011 Det går op og ned

Vi møder Vivild 2 i årets første turneringskamp på hjemmebane. Vi følges fint ad første halvdel af 1 halvleg, men straks vi kommer bagud mister pigerne modet, og bliver sløset. Vi smider bolden væk og Vivild kommer foran med 7 mål. I anden halvleg begynder i at spille ordentligt igen og vi vinder faktisk 2 halvleg, det er bare ikke nok.

Vi skal arbejde med "det at være" bagud ikke altid betyder at kampen er tabt.

Igen ser vi nogle rigtig fine kombinationer og indspil til både streg og fløj. I forsøger nogle af de ting vi øver til træning og det er noget af det vi arbejder videre på.

Næste kamp er søndag d. 9 oktober hvor vi drager til Midtdjurs

MVH Kim og Heidi

 

Sommerturneringen

17.05.2011 - Så kom vi endelig ud at spille

Endelig fik vi lov til at spille kamp. Vi tog tirsdag mod Stjær nær Galten for at spille 2 kampe.

Den første kamp mod Stjær kæmper vi en ulige kamp, de var større og de tog hårdt ved, hvilket især Line mærkede inde på stregen. Vi taber kampen 10-3, vi tæller lidt forkert i forsvaret og kommer ikke ud til deres langskytter, der derved får lov at score nogle nemme mål. Det skal vi bare træne noget mere, så skal det nok komme.

Den anden kamp er mod Åstrup/Hammelev, på papiret et svære kamp, idet de ligger nummer 1 i puljen. Vi kommer meget bedre fra start og hænger faktisk på indtil de sidste 3 min. Vi får lov til at spille bolden noget mere rundt i angrebet og kommer derved til flere skud. Vi får afprøvet nogle af de ting vi har øvet til træning, og de lykkedes næsten. Vi taber kampen 9-7, resultatet siger meget om jeres kampgejst.

Næste kamp er tirsdag d 31 maj i Nørre Djurs hallen

Sportslig hilsen

Kim og Heidi

Nyheder U12 Drenge

20-03-12

Så er det slut for denne sæson. Vi sluttede af med en sejer på 16-7 over Assentoft på ude bane. Alle spillede en flot kamp, og der var aldrig tvivl om de 2 poient. Jeg vil gerne sige drengene TAK for en god sæson, det har været en fornøjelse at arbejde med jer, I har været klar til at arbejde med det der skal til for at udvikle sig, og det må jeg sige at I alle har gjort i løbet af vinteren. Tak for en hyggelig par timer os mig med pizza og sodavand. Vi træner sidste gang tirsdag 27- 3.

Vi ses forhåbentlig alle til afslutning d.30-3.


TAK for denne sæson hilsen Aase

 

13-03-12

Så blev det igen til en sejr, og denne gang gik det ud over IF Midtdjurs som vi vandt 17-5 over.
Alle viste en vilje og man kunne se at drengene ville vinde denne kamp.
Der blev kæmpet bravt i begge ender af banen og der blev vist meget flot spil .


Næste kamp er 18-3 kl. 12.05 i Nørre Djurs Hallen mod Dronningborg


Hilsen Aase

05-02-12

Det blev desværre til et nederlag til drengene i kampen mod Romalt, men havde vi været tændt fra starten af kampen havde vi måske kunnet tage poient i dag. Vi skal møde dem næste kamp og ved nu at de har en nr. 10 som gerne vil det hele selv, så ham må vi se om vi ikke kan få stoppet fra starten. En rigtig flot kamp af drengene.
Næste kamp er den 26-2 mod Romalt i Romalt.
Hilsen Aase og Topper

29-1-12

Så kom der 2 poient mere på tavlen, og det gik denne gang ud over SIF Assentoft som vi besejrede med 17 - 10 på hjemmebane.
Det var en rigtig flot kamp og der blev kæmpet i begge ender af banen, og der var aldrig tvivl om hvem der skulle vinde. Drengene vist igen gejst og kamp glæde oven på nederlaget i sidste week-end, så det var dejlig at se.
Næste kamp på udebane søndag 5/1 mod Romalt (nr.2) så det bliver en sværd kamp der venter derude.
Sportslig Hilsen Aase

22-1-12

Ned på gulvet igen!
Så gik den ikke længere, vi mødte i dag et hold der var bedre end os, så ok at vi taber, men det ærger mig lidt at se drengene helt uden den gejst og vildskab som de viste sidste week-end. Vi var bare ikke klar og havde for lidt tålmodighed i angrebet og fik for mange dårlige afslutninger på deres målmand, som stod rigtig godt.
Næste kamp hjemmme søndag d. 29 kl 12.05 hjemme mod Assentoft
Hilsen Aase

 

14-1-2012

U-12 drengene spillede en rigtig herre kamp i lørdags mod Mols.

Vi vandt kampen med et enkelt mål. Drengene viste at de ville vinde og have revance over Mols i denne kamp, og de kæmpede i forsvaret som jeg aldrig har set, der blev tacklet og gået til den, over hele banen. Alle viste vilje og der blev igen vist rigtig flot håndbold i både angreb og forsvar.

TILLYKKE MED SEJREN næste kamp er på søndag 22-1 mod Dronningborg.

Hilsen Aase

 

Søndag 8 januar

Så er vi kommet igang efter julepausen, og det må betegnes som godkendt.
Vi vandt en sikker sejer på 21-10 over Midtdjurs. Alle kom på scoringslisten, men det var lækkert at se at alle får vist noget af det vi har øvet til træneng.

Jeg vil lige give et skulderklap til Tobias i målet GODT STÅET. Jeg vil også rose jeres sammenspil i fløjene (Otto og Lukas)

Vi vil også gerne byde Lukas velkommen tilbage i truppen. Næste kamp er på lørdag i Nørre Djurs Hallen kl. 13.45 mod IF Mols.


Hilsen 2 glade træner Andre`og Aase

 

Sæsonen slut for u-12 drenge

Så blev vi færdige med 1. halvdel af sæsonen. Vi må jo sige at det ikke blev til mange point, men spillet på banen viser at vi er på vej til flere point efter juleferien.
Vi sluttede med en placering der gør, at vi skal spille u-12 C efter jul. Jeg glæder mig til at vi kommer til at spille mod nogle hold som vi er mere jævnbyrdige med, så vi får troen på at vi godt kan vinde igen, hvad jeg er sikker på at vi kan og vil gøre med den vilje som I har vist de sidste kampe.
Vi træner i uge 50 og så holder vi JULEFERIE .


HUSK TILMELDING TIL JULETRÆ PÅ TIRSDAG


Hilsen Aase

 

Så fik vi igen set hvad I kan.

Så fik vi igen set hvad I kan. VI er rigtig stolte over det I leverede i søndagens kamp mod Vivild, godt nok blev det ikke til poient, men sikke en kamp vilje I viste, det er næsten en sejer værdig.
Vi kommer foran 7-4 på rigtig flot spil i begge ender, men vi falder af en eller anden grund tilbage til vores ukonsentreret spil og mister modet og laver en masse fejl, vi kommer i denne periode bagud 7-11 men med en enorm vilje kommer vi op og fører 12-11, men så slipper kræfterne op og vi taber desværre 14-12.
En rigtig folt kamp DRENGE det er en fornøjelse at se jer alle med den indstilling og vilje. Næste kamp er i Mørke på søndag d. 30-1


Sportslig Hilsen Andre`og Aase

 

UPS hvad skete der lige her

UPS hvad skete der lige her, var det det samme hold som vandt 17-10 sidst vi spillede.
Vi skulle møde Ådalen, og ja de var bedre end os så ok at vi tabte, men jeg syntes ikke at vi spillede det spil jeg ved at I kan. Vi må jo bare op på mærkerne igen, og vidre, og det kan vi kun komme ved konsentreret indsats ved træning. Vi er alt for søde i vores forsvar, vi skal lære at få taklet og få dem stoppet, så vi bryder deres spil.
Jeg lige til sidst give Magnus og Otto et klap på skulderen, hvis vi alle kæmper som dem, ville det se lidt lysere ud, så gang i fødderne og brug jeres kræfter så skal vi nok komme på banen igen.

hilsen Aase

 

Så kom vi igang med sæsonen, og sikke en start.


VI skulle møde Mols fredag aften på hjemmebane, alle var klar til at vise hvad der skulle til og kæmpede rigtig flot i hele kampen.
Drengene lagde rigtig godt ud , og der blev vist godt spil i begge ender af banen. alle kom på tavlen og med Magnus som sidste skanse i målet kunne vi slutte kampen af med en sejer på 17-10. GODT GÅET DRENGE.
Næste kamp er søndag 9-10 kl. 13.00 mod Ådalen på udebane


Hilsen Aase

Sommer turneringen

11.05.11

Så fik vi spillet 2 kampe mere, vi tabte desværre men jeg er godt tilfreds. Der blev vist mange flotte ting og der blev kæmpet godt, vi har dog stadig mange ting som vi skal ha`trænet . Det var spicielt i den sidste kamp, jeg syntes at i lavede mange flotte ting, vi fik løbet meget og vores forsvar kom op på tæerne, og Magnus i målet var også oppe på tæerne.Vi skal til at øve på indspil til streg (Jacob) ham skal vi have mere med i spillet. Men bevar lysten og tænk posetiv drenge, det skal vi nok få lært.
Næste uge spiller vi kampe både onsdag og torsdag se jeres plan, vi træner også på tirsdag vi ses.


Hilsen Ardre`og Aase

05.05.2011

Så kom vi igang med sommerturneringen, og vi startede i Grenå, hvor vores første modstander er Romalt.Vi spillede en rigtig god kamp, som vi ligeså godt kunne have vundet, men vi tabte 14-16. I spillede en rigtig god kamp og der er rigtig mange gode ting vi kan se tilbage på, I kæmpede alle og der var vilje og kamplyst over jer alle. 2. kamp var mod Grenå men den har vi alle glemt, de var bare bedre end os, tabte24-7 så der er ikke så meget at sige om den. Når vi kommer til at kende hinanden noget bedre kommer der en masse rigtig godt spil, og hvis I alle kæmper sammen kommer der også poient.

Sportslig Hilsen Aase

Nyheder U14 Piger

TÆT PÅ FULD POINTHØST

Super kamp i Hornslet idag u14 piger.. I figthede og kæmpede så det var en fryd for øjet. Var tæt på fuld pointhøst imod et rigtigt godt hold. Det var en super indsats af alle "mand" og mange ting vi kan bruge til de næste kampe :)

Kasper, Rasmus, Jon

 

Det kan vist næsten ikke gøres bedre

Vi spillede onsdag hjemme mod Allingåbro og vandt 15 - 7.
Vi spillede en rimelig kamp, og skiftede rigtig meget ud. Pigerne spillede en fin kamp, dejligt at se Julie begynde at lave mål, vi vidste godt hun kunne, så det var dejligt at se hende gøre det.
Men Freia overskyggede alt og alle - sikke en kamp en redningsprocent på 58, det kan vist næsten ikke gøres bedre.

Kasper, Jon og Karen Margrethe

 

2. kamp

Søndag spillede U 14 piger deres 2. kamp, denne gang mod Kolind/Perstrup.
Vi spillede bestemt ikke vores bedste kamp, havde rigtig mange tekniske fejl,
og halvdårlige afleveringer.
Vi havde fået Emma med på stregen og i midtforsvaret, det gjorde hun godt,
fik syv bolde og seks straffe ret flot.
Freia gjorde en god indsats i målet.
Og vi vandt uden at imponere med 14-10.

Karen Margrethe og Jon.

 

Så fik vi spillet den første kamp.

 

I sidste weekend blev kampen mod Åstrup/Hammelev aflyst og vi vandt uden kamp.

Fredag aften spillede vi mod Auning IF, vi vandt 24 -1. I en kamp mod et hold nybegyndere fra Auning.

Det var faktisk lidt synd for begge hold. Men vi fik da rigtig mange på scoringslisten, af dem der normalt ikke skyder så meget.

Jeg håber Auning får deres hold med i D rækken, for det her er synd for dem.

 

KM

 

Sommerturnering

18.05.2011 - Vi vandt igen onsdag aften.

Onsdag var vi på udendørs udebane i Hammelev, den eneste kamp vi havde udendørs.

Endnu engang stod forsvaret et flot kamp, med et flot spillende Freja i mål.

Det er dejligt at se, hvor I kæmper for at vinde bagud 5 – 8, men en flot slutspurt,

og sejren på 11 – 9 var i hus. Flot piger.

Men bolden var nu lidt glat med græs og harpiks.

 

Karen Margrethe & Jon

 

17.05.2011

Tirsdag spillede vi kamp mod Hammel, vi havde 3 afbud så vi måtte låne Stine.

Efter et lidt svag start, fightede pigerne sig til en sikker sejr på 19 – 14.

Emma og Karoline scorede flotte mål fra streg og fløj, og Sara , Ritto og Stine fra bagkæden.

Men det var nu en flot fight i forsvaret og en flot kamp af Freja i målet der gav sejren.

 

Karen Margrethe & Jon

 

 

03.05.2011

Så fik vi spillet den første kamp i sommerturneringen.

Med et helt nyt hold der for første gang var sammen, blev det ikke det pæne holdspil men mere

vilje hos de enkelte der gjorde at vi vandt 12 – 11 over Kolind.

Velkommen til Sara, som spillede et rigtig flot kamp.

 

Karen Margrethe Fogh

Nyheder u16 Piger

De fik en på hatten idag mod Thorsager-Rønde ,vi var ikke klar til kampen stod på hælene, kom ikke igang .men håber at de er det til tirsdag kamp mod Midtjurs

MVH Kesser og Henry

 

En stor kamp

Det er rigtig digligt at se, at i kan jo godt når i vil .Der var vigle og højt humør, på jer i søndags kamp mod Rougsø, de vandt 16-12.

Og flot stået af mia i målet, da hun havde fået 2 gange 2 min udvisning, måtte vi sætte dig i målet ,og det var godt vi gjorde det, da du jo var en sprallemand i kassen.

Men der var rart at se at i ville dette,Og et godt forsvar havde vi også i Emma og Beate.Samt godt spil af Sara og Rikke kan det mod mål.

MVH Kesser og Henry

Det gik ikke så godt

Det var ikke noget at gøre i kolind, de var en tand beder ind os den dag, Men prøver igen næste gang, om vi ikke kan få skovlen under dem, vi tabte med 10 mål. Men vi skal i aften møde midtdjurs, og der er vi klar til kæmpe for at få en sejer i hus .mød op i hallen kl 19 og hjælp pigerne til rn god kamp

mvh kesser og henry.

Vi fik en stor røvfuld

Men vi må sige, at det var godt vi kunne låne af u 14 piger.De havde ellers spillet en kamp føst, men det var ikke deres skyld. vi kunne ikke få det til at funger, de var bedre ind os denne gang.

De gjorde hvad de kunne, kom igen alle mand.

MVH Kesser og Henry

 

Det var flot spillede af u 16 piger

Det var flot spillede af u 16 piger, og det var alle mand der gjorde en flot indsats mod Ådalen. som de vandt 18-13 ,og flot stået af mette i mål.og det er rat at være samle 7 af de 11 vi er ,det er rart at samle holdet en gang imellem MVH kesser og Henry

 

 

Ja så kom vi i pulje A med piger u 16, og de fik en god kamp mod Rougsø der vandt vi ,og de spillede rigtig godt.og i må have en rigtig god jul alle mand samt godt nytår.

Mvh Kesser og Henry

 

Det var flot

Det var flot spillede af u 16 piger, mod rougsø idag, og vandt 15-14 .Det var rigtig godt stået ,af mette i mål fra u 14 piger.Og det må vi også sige, at Mia og Nina spillede en fin kamp.Det var et godt forsvar de lavet idag i perioder af kampen. Samt kunne de også brande 3 straffe kast

MVH Kesser og Henry

 

Det var noget af det bedste

Det var noget af det bedste, at i spillede sidste søndag mod Midtdjurs. Men tabte med 2 mål. Der spillede i sammen som et hold, og kæmpede alle mand. Og det er rart at vi må låne af u 14 piger, og de gør det også godt.

 

2. point på kontoen

Det var rigtig digligt at få 2 poing på konto ,og en god kamp mod kolind-pederstrup .Som vi vandt 19-18 .Det var godt kæmpet af alle mand på banen. og de var rart at se, at i blev ved med at kæmpe for det Og hvis i bliver ved med det, er der mange gode kampe inu for jer, og at i står sammen alle mand.I skal bare tro på det selv, for i kan jo spille flot bold alle mand

MVH Kesser og Henry

 

Åstrup hallen

Det var elles en god kamp ,at pigerne spillede i søndag .Da vi var i åstrup hallen .vi spillede godt næste hele kampen, vi var foran med 4 mål, da var 12 min tilbage af kampen .Så går vi l stå kunne ikke score ,og fik gummiarm. Men der skal nok komme poing på konto, hvis bare i bliver ved at kæmpe for det.Og det er en stor hjælp, at vi må låne af u 14 piger,og de gør det rigtig godt .

MVH Kesser og henry

Nyheder fra U18 Piger

God start på 2. runde af turneringen

 

Søndag den 8. januar blev der fløjtet op til første turneringskamp i anden spillerunde. En kamp som alle tøserne glædede sig til eftersom vi havde holdt en lang juleferie. Modstanderen var Kvik Ramten, et hold som vi ikke havde mødt før, da der var kommet nye puljer efter jul.

Vi startede kampen med et solidt forsvar og med fart over feltet i angrebet blev det hurtigt til mange ”nemme” mål i både kontraer og på vores aftaler. Vi kunne gå til pause med en stilling på 18 – 9. Godt gået tøser! : )

Til anden halvlegs start ville vi forsøge at øve vores 4-2 forsvar. Det blev dog en kort fornøjelse da vi fik skabt ”store huller” til modstanderne. Til trods for de fejl i forsvaret fik vi en super målmandspræsentation og derudover var vi heldige med mange stolpeskud. Herefter gik vi tilbage til vores 5-1 forsvar og igen spillede vi godt i begge ender. Med kun 5 mål sat ind af Kvik Ramten i anden halvleg vandt vi kampen 31 – 14.

Næste kamp spilles lørdag den 14. januar klokken 15.15 i Nørre Djurs Hallen.

 

U18 piger – 2 turneringskamp endte med et nederlag.

 

Lørdag den 8. oktober var der udekamp mod Kristrup på Tirsdalsskolen i Randers. Eftersom vi i sidste weekend trak to point hjem, ville vi selvfølgelig gerne kunne gøre det igen i denne kamp, men desværre skulle det ikke ende sådan.

2 stregspillere, 1 målmand og 5 bagspillere kom hurtigt bagud til stillingen 6-1 efter få minutter. Vi var ikke helt klar som vi havde troet og med for mange fejl kunne Kristrup få et par hurtige mål. Efter et lille kvarter ”vågnede” vi dog op og begynde for alvor selv at score mål – og igen udnyttede vi vores chancer på straffekast. Vi kunne dog klappe os selv på skulderen og gå til pause med stillingen 8 – 12 (til Kristrup) efter at vi havde haft 17 brændte skud.!

I anden halvleg gik det ned af bakke igen. Med for lidt koncentration kom vi hurtigt bagud og i enkelte perioder måtte vi spille i undertal da Anna (Lunte) slog håndleddet og Nanna var sløj. Efter tyve minutter måtte vi sande at vi havde tabt kampen, selvom vi dog havde ”vundet” anden halvleg. Slut resultatet blev 24 – 15 til Kristrup. Det var ellers en kamp vi helt klart kunne og skulle have vundet.

Næste kamp er søndag den 23. oktober kl. 16.30 i Randers KFUM

 

 

Så er vi i gang – og hvilken start.

 

Torsdag den 29. september have Dame Ynglinge 1 deres første turneringskamp mod Team Kronjylland Favrskov. En kamp som pigerne havde sat sig for at ville vinde og sikre sig de 2 point. Efter 60 minutters endt spilletid viste måltavlen en stilling på 21 – 9 til Nørre Djurs, en sejr som pigerne kunne være godt tilfredse med.

 

Et af vores mål i kampen var at score på chancerne samt straffekast. Desværre blev det til 11 brændt skud i første halvleg men dog scorede vi på 4 ud af 4 straffekast, en ting vi ellers har ”sløset” lidt med. Men med et godt stærkt forsvar og godt målmandsspil kunne vi gå til pause med stillingen 9 – 2.

 

I anden halvleg var Favrskov pigerne blevet mere aggressive, men pigerne stod stadig stærkt i forsvaret og med afslutninger i paraderne fik vi gode kontra muligheder. Vi scorede stadig på vores straffekast og vores placeringer af skud blev også meget bedre.

 

Næste kamp spilles lørdag den 8. oktober kl. 12.50 mod Kristrup på udebane.

 

11/9 - U18 Dame Ynglinge… Øv Øv Øv

 

Søndag den 11. september 2011 blev dagen hvor U18 dame ynglinge spillede 2. runde i kvalspillet om at komme i rækken til U18 2. division. Desværre var marginalerne ikke med dem i den afgørende og sidste kamp, såsom at brænde 4 straffekast eller laver massevis af stolpeskud.

 

Selvom de to første kampe blev et nederlag med henholdsvis 3 og 6 mål skulle Nørre Djurs pigerne kun slå VRI med en 4-måls sejr og de var sikret i at komme i 2. division til denne sæson. Desværre sluttede måltavlen med 2 mål for lidt efter endt spilletid og pigerne måtte sande at de ikke kom med.

 

Nu begynder der snart en ny sæson i A-rækken og vi er klar til at tage kampen op og få en god sæson med en masse nye udfordringer. En stor ros til alle pigerne for en god kampindsats og kampgejst samt alle de gode træninger vi har haft – vi glæder os til endnu flere.

 

Træner teamet U18 DY

Nyheder fra U18 Drenge

U18 Drenge til landsmesterskaberne i Hadsund:

I weekenden var U18 drenge med til Landsmesterskaberne i Hadsund som var arrangeret af DGI. Det var nogle hyggelige dage, hvor kombineret godt med hygge og håndbold. Vi har spillet sommerhåndbold i seniorrækken, og det var også i seniorrækken vi skulle kæmpe om landsmesterskaberne. Vi skulle have været meldt til i Herre B, men pga nogle sentindkommende afbud fra andre hold, havde man valgt at samle rækkerne, så både A og B rækken spillede sammen. Derfor skulle vi møde vores eget herre hold, som ellers skulle have spillet Herre A. Hele weekenden kæmpede drengene flot udendørs i solen, hvilket gav meget sved på panden, og weekendens eneste nederlag var til vores eget seniorhold med divisionsstatus, og Kjellerup som også havde flere spillere med fra deres herrehold i 3. division. De fine resultater sluttede med en meget spændende bronzekamp hvor vi spillede imod Sydals. Dem havde vi mødt tidligere i stævnet, hvor vi havde vundet rimelig overbevisende.

Bronzekampen blev dog noget mere spændende, hvor vi kom rimelig pænt bagud. Men god moral og en flot indstilling fra nogle ellers trætte drenge gav udbytte. Med et flot comeback fik drengene kæmpet sig tilbage, og fik en uafgjort. Det uafgjorte Resultat sendte os i straffekonkurrence om bronzemedaljerne. Her var Kasper Hansen outstandign, og med redninger på 3 ud af vores modstanders 4 straffekast var han en afgørende faktor i denne straffekonkurrence.

Mvh Henrik Elkjær12.05.11. Flyvende i Allingåbro

Så fik vi prikket hul på bylden i sommerturneringen. Torsdag var vi på udebane i Allingåbro, hvor vi mødte deres seniorhold. Det blev en flot 34 - 24 sejer, på en dag hvor tingene så rigtig godt ud hos os. Forsvarsmæssigt vil jeg gerne fremhæve vores centerblok med Rasmus Bording og Andre Nielsen, som er et rigtig godt makkerpar derinde. De kender hinanden utrolig godt, hvilket ses helt klart på deres spil, hvor de supplere hinanden rigtig godt. Hele holdet leverede en suplim forsvarskamp, krydret med at vores keeper Kasper Hansen tog rigtig godt fra i kassen. Det gav muligheden for en masse direkte kontra, samt en masse 2. fase kontra, hvor bolden blev sluppet helt perfekt.

 

Kenneth Hougaard scorede op imod 15 kasser, og leverede en rigtig god præstation, men angrebsmæssigt vil jeg også gerne fremhæve Emil Fisker, som er en vanvittig klog spiller. Han er eminent til at sætte spillet, og få bolden sluppet på de helt rigtige tidspunkter. Han har gennemgået en flot udvikling det seneste halve år, og hvis han fortsætter de positive takter, så bliver han meget spændende at følge dem kommende sæson.

Nyheder Dame senior

En veloverstået fastelavnsfest med dame senior

 

Lørdag den 3 marts 2012 blev der inviteret til fastelavnsfest hjemme ved Mette (Musse) for alle dame spillere. For at blive lukket ind skulle man selvfølgelig være udklædt, så der var alt lige fra sørøvere, en ost, superman, kyllinger, en kat, trolde, tyroler, vagabonder, hippier, nonner, dyr, vikinger m.m.

 

Det blev til en super aften med spisning, druk og så selvfølgelig traditionens tro en omgang tøndeslagning. (Tønden samt indholdet var sponseret af Super Brugsen Glesborg. Tak for det) Der gik ikke mange runder før tønden var slået i stykker, men når man har Superman (Christina) på holdet, skal der jo heller ikke mange slag til. Dog var dog vores Ballerina (Karina Søndergård) og vores Hipppie (Camilla) som blev udnævnt til kattekonge- og dronning.

 

De to kyllinger (Mette og Rikke Rød) havde selvfølgelig også tænkt på en præmie for bedste udklædning. Med hele 9 stemmer fik Tyco (som var klædt ud som ost) præmien for sit gode, men måske et lidt besværlige kostume, i hvert fald når man skulle sidde ned i løbet af aftenen) Hun blev overrakt et par dåse øl samt chokolade.

 

Alt i alt en underholdende aften som endte med en bytur til Grenaa.

 

Vi afholder selvfølgelig en ny fantastisk fastelavnsfest til næste år. Så til alle de ynglinge der rykker op.. GLÆD JER.

 

Se de mange billeder i galleriet. Tryk her

Nyheder Herre Senior

9 mål af Lars Jakobsen

Mødte Hasle KFUM torsdag aften i sæsonens 2.hjemmekamp. Efter den dårlige kamp mod Aarhus Nord var vi klar til at dele øretæver ud til Hasle. Så med fight, vilje, gejst og glæde var der gode muligheder for en sejr.
Starter godt på kampen og kommer foran 9-4 efter 15 min. Lars J får en masse gode indspil på stregen af både Henning P og Mikkel E og samtidig er han en klippe i forsvaret sammen med Mikkel E og Koust. Mikkel E banker 5 mål ind i 1.halvleg.
Kommer på 13-5 efter 22 min, hvor især Allermann viser højklasse i målet. Går til pause foran 16-10.
I 2.halvleg forsætter vi de gode takter og støt og roligt øger vi stillingen til 24-15 efter 45 min. Lars J er slet ikke til at stoppe og laver 5 mål på 5 forsøg i 2.halvleg. Mikkel E bidrager med 3 mål. Til stående ovationer forlader Allermann buret efter 51 min til fordel for Solberg. Han når også at bidrage med et par fine redninger. Det hele ender med en velfortjent sejr til os på 28-22.

NDHK-Hasle KFUM 28-22(16-10)

Lars J 9 mål
Mikkel E 8 mål
Simon Ø 4 mål
Koust 3 mål
Henning P 3 mål
Kenneth K 1 mål

Næste kamp for 3.divisionsholdet er Søndag 30/10 kl 16.00 på udebane i Bjerringbro.

 

 

2 point på kontoen

 

Serie 1 herrerne var lørdag på udebane mod Hadsten. Vi vandt 20 – 18.

Vores 2. hold består af en flok ambitiøse spillere, som sammen med nogle af vore HY-spillere, udgør et spændende hold. 1. Halvleg i lørdagens kamp blev lidt rodet, vi står ikke godt i forsvaret, og vi scorer ikke på vore chancer, men fører trods alt med 1 ved halvleg. I 2. Halvleg får vi bedre styr på forsvaret, og det hjælper Kasper i målet, så han står en fremragende halvleg. Det gør vi får flere mål på contraspillet. En fin sejr efter en OK holdindsats. Det bliver spændende at følge vores unge hold i denne sæson.

 

Total offday i Skæringhallen

Søndag 9/10 skulle vi spille sæsonens 3 kamp og det var på udebane mod Aarhus Nord. Vidste på forhånd at det ville blive en meget svær kamp for os, da de var nedrykker fra 2.division og samtidig har et stort mål i at rykke op igen.
Vi ankom til hallen med troen på at vi kunne følge op på de to første kampe i turneringen og få sejren eller bare point.
Selve kampen starter okay og vi kommer foran 1-0 efter 5 min. På det tidspunkt har Aarhus Nord allerede haft 4-5 forsøg på træværket, hvor vi så skidt ud i forsvaret. Vi er stadigvæk med i kampen efter 15 min, hvor vi kun er bagud 4-6. I løbet af de næste 10 min scorer vi kun to gange, men Aarhus Nord laver 8 mål og kommer foran 14-6. Kendetegnede på 1.halvleg og faktisk i hele kampen er at vi brænder alt for meget og spiller uden fight og gejst, som ellers har været der i de to første kampe. Der er ikke ret meget at skrive hjem om i 1.halvleg og vi går til pause bagud 14-8.
Vi kommer ud til 2.halvleg med troen på at det her skal gøres meget bedre og få noget humør tilbage på holdet og forbedre spillet. Desværre bliver det ikke tilfældet og det går helt skævt efter pausen. Hurtigt kommer vi bagud med 8-10 mål og kampen er faktisk afgjort.
Solberg prøver det bedste han har lært og har nogle flotte redninger, men når resten af holdet slet ikke er tilstede i kampen er det en håbløs opgave. Han falder selvfølgelig også meget i niveau. Henning P og Simon Ø prøver også desperat at få os tilbage i kampen med nogle scoringer, men der er skaden sket.
Resten af kampen skal bare overståes så hurtigt som muligt og vi kan komme hjemad. Det hele ender med et STORT nederlag på 20-35 til os. Vidste som sagt på forhånd, at det ville blive en meget svær kamp for os mod et hold som nok træner noget mere end os. Den sidste stykke tid har fremmødet ikke været for god til træning. SÅ DRENGE KOM NU TIL TRÆNING OG GIVE DEN MAX GAS.

Aarhus Nord-NDHK 35-20(14-8)

Henning P 6 mål
Simon Ø 4 mål
Mikkel E 3 mål
Koust 2 mål
Lars J 2 mål
Kurt S 2 mål
Martin J 1 mål


3.divisionsherrerne har pause indtil Torsdag 20/10 kl 2000, hvor vi får besøg af Hasle KFUM. Et hold, som vi plejer at spille tætte kampe mod. Hele holdet har lovet at kæmpe igen som vilde dyr og fighte med røven ud af bukserne, som ellers er kendetegnet for os. Det skylder vi vores trofaste tilskuere efter skandalekampen mod Aarhus Nord.

Der var noget positivt at tage med fra denne weekend og det var at Serie 1 Herrerne vandt 20-18 på udebane i Hadsten. Får en meget vigtigt sejr efter nederlaget til Dronningborg sidste weekend.

 

 

Sejr i første hjemmekamp i sæsonen.


Fredag aften 30/9 skulle vi møde Søften GF i sæsonens første hjemmekamp. Søften GF består af et meget rutineret og unge spillere. Vi havde noget at bevise fra sidste sæson, hvor vi spiller 39-39 på udebane og taber hjemmekampen. Så hele holdet var ekstra tændte til kampen.
Vi får ikke den bedste start på kampen, da vi har store problemer med at holde deres streg og samtidig laver vi en del tekniske fejl og afslutter dårligt. Efter 7-8 min er vi bagud 3-6.
Efter et par rokeringer i forsvaret og nogle fine redninger fra Allermann gør at vi hurtigt vender kampen til vores fordel og kommer foran 9-7. I de næste 15 min følges begge hold ad og efter 25 min står det 11-10 til os. Mikkel E får endelig gang i scoringen og banker 6 mål ind før pausen. Solberg sæsondebutere efter 20 min og afløser Allermann. Hurtigt får han et par redninger på kontoen. I de sidste 5 min før pausen vinder vi 4-1 og går til pause foran 15-11, hvor Lars J får scoret et par mål fra stregen.
2.halvleg starter vi som lyn og torden og kommer foran 20-13 efter 40 min af kampen. Kenneth K tager over efter Mikkel E med scoringer fra bagkæden og scorer 4 kanon flotte mål. I de første 20 min af 2.halvleg spiller vi nok noget nær det bedste vi kan og kommer foran 28-16. Forsvaret og angrebet fungere mega godt, hvor Koust kæmper som en gal og samtidig scorer 3 mål. Simon Ø er ikke helt så dominerende i denne kamp som sidst mod VRI. men får vel lavet 4 mål i kampen, hvor 1-2 mål er på kontra.
Solberg har vel en redningsprocent på 60% i de første 20 min efter pausen. Flot af ham, da han ikke endnu har været med til træning. Solberg spiller også fodbold på rimeligt højt plan, hvor han er anfører på Hornbæks Jyllandsseriehold.
Efter 53 min står det 28-16 og kampen forlængst afgjort. Desværre falder hele holdet i niveau og Søften får pyntet på resultatet. Vi taber de sidste 7 min med 2-7. Ærgerligt, men vi får sejren på 30-23.
Som de siger i Randers. 2 POINT TIL OS. Man kunne også mærke på tilskuerne i hallen, at kampen bliver afgjort hurtigt i 2.halvleg. Vil tro at der var mellem 150-200 mennesker tilstede denne aften.

NDHK-SØFTEN GF 30-23(15-11)

Mikkel E 7 mål
Kenneth K 5 mål
Lars J 5 mål
Simon Ø 4 mål
Kasper K 3 mål
Henning P 3 mål
Anders G 2 mål
Kurt S 1 mål


3.divisionsherrerne spiller næste kamp på udebane søndag 9/10 kl 1530 i Skæringhallen mod Aarhus Nord. Aarhus Nord er nedrykker fra 2.division, så der venter os en meget svær kamp. Med den glæde og fight vi har vist i de to første kampe har vi gode chancer for at få point med hjem til Glesborg.

 

 

Så blev sæson 2011/12 skudt igang

søndag 25/9 med en kamp mod VRI på udebane i Bellevuehallen i Aarhus. Et sted hvor vi altid har haft svært ved at spille.
Vi havde en debutant med i form af Simon Østergaard, som de senest år har spillet i Randers HH. Desuden gjorde Jesper Kurtzmann comeback efter en lang skadespause.
Starten af kampen forløb stille og roligt og efter 5 min stod det 3-3. Vi får en god periode på 17 min, som vi vinder 10-4 og kommer foran 13-7. I dette tidsrum disker Klaus "Trold" Allermann op med flere store redninger i målet. Bla en dobbelt redning fra stregen og et straffekast, hvor han faktisk er blevet snydt, men på en HURTIG REAKTION får han reddet forsøget. Nok kampens deltalje. Simon Ø har en dag hvor alt han rører ved og går i mål. Desuden viser Henning Poulsen godt overblik med flotte scoringer og indspil til Kurt Sørensen på stregen. VRI kommer lidt bedre med tilsidst i 1.halvleg og vi går til pause foran 14-10. Simon Ø, Henning P og Kurt S scorer tilsammen 11 af vores 14 mål før pausen
Vi aftaler i pausen, at vi forsætter det gode spil i både angrebet og forsvaret, hvor vores KRIGSMINISTRE i form af Koust, Kurt, Lars J og Mikkel har flere store parader. Dette giver Allermann fine betingelser i målet og samtidig får vi en del kontramål. Allermann holder faktisk Solberg på bænken i hele kampen. I starten af 2.halvleg er vi kun foran med 17-13, men VRI kommer ikke tættere på i kampen. 45 min spillet og vi fører 23-16.
Af de 17 mål vi laver i 2.halvleg tegner Simon Ø sig for de 10 mål, hvor mange er på kontra, højreback og indløb fra fløjen. Så en bedre debut i hans første turneringskamp som senior i NDHK, kan han ikke ønske sig.
Vi får en god start på sæsonen og vinder kampen 31-25.
Sæsonen 2011/12 ser ud til at blive en mindst lige så hård sæson som sidste år og måske endnu sværere. Med den fight og kampgejst fra den kampen mod VRI og det samme til træning, er jeg overbevidst om at vi går en god sæson i møde.

VRI-NDHK 25-31(10-14)

Simon Østergaard 15 mål(19 forsøg)
Henning Poulsen 6 mål
Kurt Sørensen 4 mål
Kasper Koust 2 mål
Anders Gleerup 2 mål
Mikkel Eriksen 1 mål
Lars Jakobsen 1 mål


3.divisionsherrerne spiller næste kamp fredag 30/9 kl 19.00 mod Søften GF på hjemmebane i Nørre Djurs Hallen, som samtidig er vores første hjemmekamp i sæsonen.
Håber at mange af vores trofaste fans vil møde op til denne kamp og støtte holdet og heppe dem frem til en forhåbentlig sejr og to point.

 

Landsmesterskaberne
 
Netop hjemvendt fra LM i Hadsund med både pokal og guldmedaljer i bagagen.
Fredag aften drog Herresenior og Herreynglingene afsted med kurs mod Hadsund, hvor vi skulle spille LM i håndbold. Herresenior havde vundet deres indledende pulje suverænt, mens ynglingene blev nr 2 i deres pulje. Efter ankomst til Hadsund Skole og var blevet indkvarteret fik vi udleveret weekendens program og det viste sig at Herre A-rækken og Herre B-rækken var slået sammen pga et par afbud. Desværre skulle Herresenior og Herreynglingene mødes i lørdagens første kamp.
Efter endt video og afslapning på værelserne var der fest ude på gangen med vores naboer fra Sydals, som havde et dame og herrehold med. Kl 0200 havde jeg sendt alle drengene i seng, selvom nok nogen gerne ville have blevet lidt længere oppe. Vi skulle jo også være friske til lørdagens kampe.
Lørdag stod vi op kl 0730 for at få en omgang morgenmad. Som sagt skulle vi have vores indbyrdes opgør lørdag morgen og efter lidt drillerier og en hård fælles opvarmning fra Postens side i form af en fodboldkamp skulle slaget stå. Ret hurtigt sætter Herresenior sig på kampen og fører vist nok 10-1 efter 1.halvleg. I 2.halvleg bliver der lidt meget showbold, men jeg havde også sagt at der også skulle være plads til i weekenden. Herresenior vinder 16-6. Vores næste kamp var mod Vestsjælland og her var der slet ingen modstand og vi vinder 28-7. Vores sidste kamp lørdag eftermiddag var mod Midtjylland(Kjellerup), som skulle blive en dramatisk kamp med røde kort, skader og hårde tacklinger. Kommer sløjt fra start og nede med 5-8. Søvnig vågner op til dåd og totalt lukker af i målet og forsvaret kæmper som gale. Det hele ender med en pragtredning fra Søvnig og vi vinder 13-12. Det gør at vi er sikker på en finaleplads om søndagen selvom vi skulle tabe kampen mod Sønderjylland søndag morgen.
Efter et velfortjent bad stod den på afslapning på værelset inden den store aftenfest startede. Præcis kl 1930 satte vi os til bords i Hadsund Hallen og så frem til en fed fest med en masse glade mennesker. Det kom også til at holde stik og der blev festet til den lyse morgen, hvor nogen kom lidt senere hjem end andre.
Drengene skal have en kæmpe ros for at stå op til tiden søndag morgen kl 730, selvom man kun havde fået et par timers søvn. Havde også sagt inden vi tog afsted, at de skulle høre og gøre som jeg sagde og det blev overholdt til fulde. Vi skulle nemlig gøre rent og forlade værelset inden vi skulle møde Sønderjylland kl 915. Så med lidt tømmermænd i kroppen og ankomst af Kenneth K og Elkjær var der tid til håndbold igen. Vi viste at der var stor forskel på os og Sønderjylland. Vi vinder 17-3 efter 2x20 min.
Da finalen først var kl 1330 var der mulighed for at sove lidt i det gode vejr, som det var hele i hele weekenden. Lidt sjovere, når det nu var at vi skulle spille udendørs. I finalen skulle vi igen møde Midtjylland(Kjellerup), som også havde nogle 3.divisionsspillere med. Skal faktisk møde dem i en træningskamp 1.September. I en meget intens finale, hvor der var flere flotte deltaljer fra begge hold, satte vi os hurtigt på kampen. Kampene igennem viser Søving igen klassespil i målet. Her viser Henrik P også spil i verdensklasse og laver flere fine mål fra højre back. Koust kæmper også kanon i forsvaret, selvom han ikke så helt frisk ud. Det hele ender efter 2x20 minutters spil med en sikker sejr på 18-13. Synes faktisk at Tim Ladefoged var den nok helt store oplevelse stævnet igennem og samtidig dejligt at se Mathias Freese igen på banen, men trist at han får en træls skade i hans ankel lørdag eftermiddag.
Da drengene fra NDHK har fået hængt guldmedaljerne om halsen og Kenneth K får udleveret pokalen skal Vinderholdet lige fotograferes sammen med Ynglingeholdet. De får faktisk en flot 3.plads efter en højdramatisk bronzekamp mod Sønderjylland. Kort før tid er de nemlig bagud 10-12, men på en flot fight af Andre "Topper" Nielsen kommer de på 12-12 og så går kampen direkte i straffekast. Kasper Hansen snupper de første 3 forsøg og ynglingene selv scorer på 2 af deres 3 første forsøg. David Bundgaard er den fjerde mand, som skal skyde og hvis han scorer vinder de kampen. Han viser koldblodighed og scorer. Godt gjort David.
Flot gjort af NDHK med 2 hold afsted som kommer hjem med guld og bronzemedaljer.
Alle dem som var med til LM i Hadsund denne weekend, vil nok give mig ret i at vi havde en mega fed tur. Humøret var i top, som det nu altid er når vi er afsted og dejligt at se, at der bliver gjort og hørt efter hvad vi havde aftalt inden stævnet. Det gør at man altid har mod på at gøre et kæmpe stort stykke arbejde for de dejlige hoveder.
Der skal også lyde en stor tak til Hadsund og DGI for et flot stævne. Skolen, Hallen og boldbanerne lå inden for to minutters gang. Bare spørg drengene, hvad de syntes om frokosten lørdag og søndag, som bla stod på både tartelleter, varm leverpostej med bacon og lune deller.
Mon ikke vi skal forsvarer vores titel til næste år, hvis altså drengene er klar. Det er jeg ihvertfald.
 
ET KÆMPE TAK FOR ET GODT LANDSMESTERSKAB I HADSUND
 
GULDHOLDET: Dennis Johansen, Simon Østergaard, Kasper Koust, Henrik Pedersen, Mathias Freese, Casper Andersen,
Tim Ladefoged, Kenneth Kristensen, Anders Gleerup, Frederik Larsen.
HOLDLEDER: Jakob Lunøe.
 
Mvh Jakob Lunøe