Nyheder 201213

Opstartsturnering 2012

Vi havde en rigtig dejlig weekend til Tivolifriheden Cup. 

Vi var 88 spillere og trænere indlogeret på Tilst Skole, sammen med omkring 300 fra andre klubber.

Det var en stor skole, og vi var placeret i den fjerneste ende af skolen, måske meget godt, vores støjniveau ligger lidt højt.

U16 drengene sluttede på en førsteplads og tog derfor både pokal, medaljer og billetter til Friheden med sig hjem. 

Ikke alle hold have denne succes, men vi havde en god weekend, hvor vi fik spillet en masse håndbold, hygget i svømmehal om fredagen og tur i Tivolifriheden om lørdagen.

Tak for en dejlig weekend til alle ungdomsspillerne fra alle ungdomstrænere og ledere.

Vi ser frem til næste års opstartsturnering

Nyheder U8
U8 på verdenskortet.
 
Så kom dagen i havde glædet jer helt utroligt til. Vi skulle spille hjemme i hallen foran en masse tilskuere og der skulle være indløb med lys og røg og speaker på. Og sikke en dejlig eftermiddag. Hornslet var så søde at komme og spille imod os, og de gik friske til opgaven ligesom vi gjorde. Vi vinder kampen, og kan bagefter få lov til at råbe sejrsråb på vores egen hjemmebane. Sikke en dejlig eftermiddag. I er en flok dejlige piger og drenge som jeg er rigtig glad for at træne. 
Vi ses torsdag til træning igen. :-)
 
Kh
Pernille & David. 

 

SUPER DUPER DAG!!!

 

Så startede sæsonen for U8. Det var med spænding at vi tog af sted i dag, da vi havde meldt 2 hold til. 1 hold der skulle spille total-bold på lille bane, og et hold på stor bane. Der var et par af de nye piger der havde lidt mange sommerfuglei maven, og var meget spændte, men det havde de slet ikke behøvet. Vi skulle spille3 kampe på lille bane. Den første kamp vinder vi 9-5 og den anden kamp vinder vi 5-3, densidste taber vi 4-2, men alle spiller rigtig flot håndbold og alle kommer på scoringstavlen. SelvAndreas, Mette og Isabella, som er helt nye håndboldspillere fik scoret nogle rigtig flotte mål.

Rigtig flot gået. J Så skulle vi spille på stor bane,og i starten var alle vist lidt rustne og lidt nervøse, men med Noah i målet, kom der hurtigt ro over spillet, og i angrebet begyndte alle at byde ind med rigtig flotte skud. De to kampe på stor bane vinder vi 5-1 og 6-1.

Og her bliver jeg bare nødt til at rose alle mine spillere. I spiller simpelthen så flot, og jeg er bare stolt af jer.

Men især Noah i målet var fantastisk. Han tog næsten alt. J

Jeg glæder mig til d. 18/11 hvor vi skal spille en enkelt kamp på hjemmebane.

 Vi ses til træning på tirsdag

 

Kh

 

Pernille

Nyheder U10 Piger

29-10-2012: U10 Pigerne kæmpede sig på førstepladsen

U10 Pigerne havde en travl uge, tirsdag var der almindelig træning, torsdag stod den på kamp i Midtjurshallen, lørdag var flere af pigerne af sted med andre hold, og søndag var der så dømt topbrag hjemme i hallen.

Torsdagens kamp mod Midtdjurs blev en tæt affære. Pigerne gjorde det godt i forsvaret, mens det til tider blev en smule for hektisk i angrebet. Pigerne fik dog flot kæmpet en sejr på 12 – 13 hjem.

Efter at flere af pigerne lørdag havde været af sted med andre hold, var der søndag dømt topbrag hjemme i hallen mod Auning, da det var en kamp mellem rækken nummer 1 og 2. 

Pigerne spillede en rigtig flot kamp. Der blev knoklet hårdt i forsvaret for at holde de meget høje Auningpiger fra måltavlen, pigerne var aggressive i forsvaret og fik hele kampen tacklet rigtigt flot igennem. Angrebsmæssigt spillede pigerne også en god kamp, pigerne fik kæmpet sig til en 11 – 9 sejr og alt i alt spillede pigerne en super flot kamp. Ellers er det dejligt at se at selv Mathilde og Tenna som vi låner fra U8 holdet tør at tackle igennem og forsøge sig i angrebet, begge var tæt på at få scoret.

Næste kamp for pigerne er d. 4 – 11 – 2012, hvor vi møder Vivild på hjemmebane.

Af Helle  

'

8 – 10 – 2012: Travl weekend gav storsejr og ærgerligt nederlag 

Fredag aften spillede u10 pigerne mod Hornslet. Pigerne fik ret hurtigt kontrol over kampen, og derfra så de sig ikke tilbage, det endte med en sejr på hele 17 – 3.

Sofia og Tenna fik scoret deres første mål. Vi fik også prøvet nogle af de ting, vi øver os i til træning, Mathilde D. var f.eks. meget tæt på at få scoret på indløb. Der var altså rigtigt mange gode takter, vi kan bruge videre frem.

Som sagt havde pigerne en travl weekend, allerede søndag skulle vi i kamp igen. Her kom SIF Assentoft på besøg, det blev en tæt og meget spændende kamp. Det endte desværre med et ærgerligt nederlag på 9 – 10, men det var en lærerig kamp, hvor der var en masse vi kan tage med videre, og en masse vi kan arbejde videre med.

Næste kamp er torsdag d. 25 – 10 – 2012 mod Midtdjurs i Midtdjurshallen.

 

 

U10 Pigerne – Så fik vi skudt sæsonen i gang - 02-10-2012

U10 Pigerne var søndag i Vivild, hvor vi spillede sæsonens første kamp. Vi har en flok meget nye piger, derfor var vi meget spændte på at komme i gang.

Pigerne spillede en rigtig flot kamp, som vi endte med at vinde 5 – 10. Alle gjorde deres bedste og mange fik prøvet at skyde på mål, Caroline fik endda scoret sit allerførst mål. Det er tydeligt at vi har meget at arbejde med, men også at flere af pigerne nok skal få det lært. Det var dejligt at komme ordentligt i gang med sæsonen.

Pigerne får en travl weekend, da der skal spilles kamp både fredag og søndag, begge dage hjemme i hallen. Fredag spiller vi kl. 18:00 mod Midtdjurs, lige inden 3. divisions herrernes kamp mod Hasle KFUM. Søndag spiller vi 13:45 mod Assentoft.

Af Aase og Helle

nyheder U10 Drenge

07 oktober 2012

Så er vi kommet godt igang med turneringen i U 10 drenge B rækken.
Vi har nu spillet 2 kampe, først mod Hornslet og i dag mod Hadsten Sports Klub. med sejre på 13-9 og 19-16.
Rigtig flotte resultater, med mange gode detaljer. Mads giver den som den stor målskytte og Ian som den lille hurtige målmand. Jeppe er begyndt at se at det kan betale sig at dække op, og laver også mange mål.
Det bedste er dog næsten at de nye på holdet også blomstre og tager del i løjerne, således laver Niklas mål i begge kampe, ligesom også Lasse har fundet et par mål frem. I det hele taget rigtig flot drenge.
Nu skal vi bare have lidt mere tempo i både forsvar og angreb, så bliver i rigtig giftige.
 
Mike og Karen Margrethe

Nyheder U12 Piger

06/03-2013   7 på scoringstavlen.

Vi har haft en rigtig god forårsturnering. Vi har spillet 6 kampe vundet 4 og tabt 2.

Weekendens kamp var mod Allingåbro, en kamp vi skulle vinde og det gjorde vi også 15-9

Det er tydeligt at når tingene går vores vej iog når vi fører, så spiller vi bare bedre og bedre og ligeså snart tingene går i mod os, så spiller vi rigtig dårligt. 

I har udviklet jer rigtig meget henover sæsonen, og det ses i sådan en kamp som i søndags. Jeg havde en snak med modstanderens træner og hun sagde at: " De er da bare blevet så meget bedre siden sidst".  OG JA i er blevet bedre. 

Vi har fået 3 nye spillere siden lige før jul, og ingen af de 3 nye har nogenside før spillet håndbold. Pernille H har været med nogle gange nu og hun scorede sit første mål i søndags, super flot. Der udover valgte vi at tage begge de 2 helt nye med, så de fik begge deres spille debut, og begge synes det var vildt fedt...... udtalelserne fra bænken....:" må jeg komme ind igen"..... ja hvor er det dejligt.

Kampen var jævn i første halvleg og i anden trak vi så fra dem. Sejren var aldrig i fare. Vi var 12 spillere af sted og 7 kom på scorings tavlen (Line, Bøgelund,Johanne,Pernille H, Pernille S, Ellen og Elena)

Victoria stod fantastisk, hun er blevet en kanon god målmand, og hun fik ligeledes dagens spiller gevinst.

Næste kamp er Søndag mod Kolind

KH 

Frank og Heidi

 

 

30/10-2012   Vi er ved at komme igang.

Vi har nu spillet 4 kampe i søndagsturneringen, vi har desværre tabt alle 4 kampe. Det ser værre ud end det er. Kampen mod Assentoft smider vi væk i de sidste  3 min. Vi fører hele kampen undtagen de sidste 3-4 min. I søndags mod Kolind smider vi den væk de første 10min af 2 halvleg. 

Lørdags turneringen kom ligeledes i gang i denne weekend hvor vi spillede 2 kampe. Den første vist nok en træningskamp som vi taber med 1 mål mod Åstrup, men den sidste vinder vi over Randers. Vi kommer alle til afslutninger og alle på nær 1 kommer på scoringslisten. 

Fælles for begge hold er at vi skal lære at spille sammen og være mere mobile uden bold.

Vi er en stor trup(16 spillere) hvilket giver nogle nye muligheder for træning og spil. Vi skal lige finde os til rette, det er først nu at vi slippe fri fra fodboldens fangearme og skal begynde planlægningen.

Målsætningen er at vil skal vinde resten af vores kampe både om søndagen og om lørdagen.

KH 

Frank og Heidi

Nyheder U12 Drenge

Endnu en sejr. 
 
Sikke en dejlig dag i Hornslet hallen. 8 drenge kæmpede sig flot frem til en sejr på 17-10. Alle bød ind med masser af flot håndbold, og Jakob C stod en rigtig flot kamp i målet. Vores kontraspil kører rigtig flot, og det er en fornøjelse at se Patrick spæne op ad banen. Casper og Jacob Hansen har rigtig godt fat i deres store stregspiller, og han får kun lavet 1 mål i kampen. Jonas, Jeppe Anker og Andreas C. får lavet nogle rigtig flotte mål ude bagfra, og Tobias, som ellers normalt er målmand, får kæmpet rigtig godt i både forsvar og angreb. Det ser rigtig godt ud, og vil ligger i øjeblikket nr. 2 i puljen efter Mørke IF. som dog har dispensationsspillere med. Godt kæmpet drenge. 
 
Hilsen
 
Simon, Kasper og Pernille
 
 

Hej Drenge.

Så er sæsonen godt i gang, og i har spillet nogle flotte kampe og noget flot håndbold. Første kamp i Molshallen blev vundet 13-10 efter en rigtig flot fight af hele holdet. Anden kamp på hjemmebane imod topholdet fra Mørke bliver en rigtig spændene kamp hvor vores angrebsspil i perioder er rigtig godt. Vi skal arbejde med vores forsvarsspil, så vi kan hjælpe Jakob lidt mere i målet, så han ikke bliver solgt til stanglakrids. J Vi glæder os rigtig meget til at få en god sæson med jer. I vil løbende blive opdateret med sedler osv. når der er nogle ændringer til kampe og træningstider.

 

Mvh

Simon og Kasper. 

Nyheder U14 Drenge
 
Kollektivt arbejde. 
 
Søndag var der hjemmestævne i hallen. Der skulle være speaker på, indløb med lys og røg, og præmie til kampens spiller. I var spændte og glædede jer helt vildt til mødet med Spentrup som i vidste at i havde en chance for at slå. Kampen kommer godt igang, men nerverne spiller vist et pus, og i går til pause bagud med 1 mål. I pausen får i 1 ½ minuts kollektiv skideballe, og så bliver der ellers snakket om hvad man så kan gøre for at komme videre. Og tak skal du have for et forvandlet hold der kommer ud til 2. halvvej. Sikke i kæmper og slås for det på banen. Det var en fornøjelse at sidde og speake til, og en fornøjelse at se på. Efter kampen var der et par stykker af jer, der var lidt kede af den skideballe i havde fået. Men husk nu på, det er ikke personligt. Det er simpelt hen for at ruske op i jer og gøre jer opmærksom på jeres forskellige roller på banen. Og det hjalp jo!! Så på med vanten igen, og vi er klar til kamp igen i hule onsdag imod Mols. 
 
Hilsen 
Trænerteamet
 
3 Point på kontoen. 
 
Så er det endelig lykkedes os at få point på kontoen. De første 2 point kom en søndag eftermiddag i Spentrup Hallen. Vi spillede en rigtig god håndboldkamp og vandt kampen 11-6. Næste kamp blev spillet på udebane imod Mols. Det er et rigtig godt hold, og vi havde ikke en chance, men fik prøvet rigtig mange gode ting af. I søndags skulle vi så spille på hjemmebane imod Dronningborg. Den kamp glemmer vi bare lige så stille. Der var ikke rigtig noget der fungerede, og vi tabte 17-3. Så skulle vi til Rougsø tirsdag aften. Den første kamp imod dem tabte vi på hjemmebane 15-12, og vi var meget tørstige efter point. Drengene spiller deres flotteste håndboldkamp til dato, og de kæmper og fighter i både forsvar og angreb. Nicolaj står en fantastisk kamp i målet, og Rasmus får scoret vores aller første kontramål. Indsatsen var mere end godkent, og kampen ender 7-7. Næste kamp bliver d. 3/2 i Randers Freja. Vi glæder os til endnu mere fremgang. Bare fortsæt det flotte arbejde drenge. I er på rette vej. 
 
Hilsen.
 
Bording, Topper, Jon og Pernille
 
 
 
 
I kæmpede bravt. 
 
Så vendte turneringen, og vi skulle igen møde Midtdjurs, som vi tabte 3-20 til på hjemmebane sidste søndag. Vi starter fantastisk ud, og og dækker utroligt flot op, og Nicolai tager simpelthen alt hvad han kan komme i nærheden af. Paraderne sidder som de skal, og vi får skærmet af, så deres streg ikke laver et eneste mål i første halvvej. Halvvejsstillingen hedder 2-4, hvilket er ufattelig flot. :-) I 2. halvvej lykkedes det dem at lave rigtig mange kontramål, da de ændrer forsvar til 5-1. Vi skal blive bedre til at spille udenom og ændre vores løbebaner, så skal det nok komme. Alt i alt var det en rigtig flot indsats, og en fantastisk indstilling i har til kampen. Super godt gået drenge, det kan i godt være stolte af. Vi spiller næste kamp, søndag d. 18/11 kl. 16.15 hjemme i Hallen. Her håber vi på masser af opbakning så vi kan få vores første sejr i denne sæson. 
Tak for hjælpen til Kasper Hansen og Simon som kom og hjalp med at coache drengene. 
 
Hilsen
 
Bording og Pernille. (Jon og Topper var ude og spille kamp)

 

Hej Gutter.

Sæsonen er skudt godt i gang, og vi har nu spillet 3 kampe. Den første kamp imod Vivild springer vi let og elegant over, da der vist var plads til forbedringer. J Den anden kamp imod Mols var meget bedre. Forsvaret begynder at fungere, og ikke mindst kommer i godt i gang i angrebet, og får scoret 11 mål. Dog kommer vi ikke helskindet fra kampen. David får en flænge over læben og må sys med 2 sting, så han er ude næste gang. Næste kampen hjemme i hallen mod Åstrup bliver en meget rodet kamp. Vi mangler David, der er skadet fra Mols-kampen, og Rasmus der har brækket en tå. Vi er meget uheldige, og vores spillere møder et hårdtslående forsvar. Arshia må udgå efter 15 min. spil af 1. halvvej med en skade, og tager på skadestuen. Han er nu ude i 14 dage med Akut Sene Skede Hinde Betændelse i håndledet. René falder uheldigt ned og slår albuen, og må også udgå. Vi taber kampen 24-13, men vi skal huske at tage de godt ting med. Vores angrebsspil bliver bedre og bedre, nu skal vi bare fokuser på vores forsvarsspil, og især vores returløb, for Nicolaj bliver godt nok solgt i målet i perioder af kampen. Der er plads til forbedringer, men jeres gejst og holdånd er der ingen der kan tage fra jer. I er en flok gæve gutter, der kæmper til sidste blodsdråbe. Jeg glæder mig til at kunne forkæle jer lidt med Pizza på torsdag efter træning.

 

KH

 

Pernille

Nyheder U16 Piger

Det kan i godt være stolte af 28 okt.

Det kan i godt være stolte af, da i  4 af de 8 vi havde med havde været i byen.Vi havde ikke heldet med os, i først halvleg der stod der 4-4, men efter pausen fik de noget drugesukker, det gav dem lysten tilbage igen. Flot stået af Stine samt Mia og Katrine samt julie spillede en flot kamp.og det var rigtig rart at Stefine ville hjælpe os.

MVH Henry 

 

Kamp både Tirsdag og Onsdag for u 16 piger

Tirsdag tager vi til vivild og spiller kl 18.00 og Onsdag spiller vi i hallen mod HEI/vri 2 spiller kl 19:00 i nørre djurs hallen

mvh Henry

 

Stor kamp af u 16 piger søndag 7 okt.

Det var en flot indsat af holdet. Og stor tak til u 14 piger for at de ville hjælpe os

 Godt spillede af Julie og natja ,samt af Sara, Beate og  Camilla. Og det var et godt forsvar vi havde da de kun lukket 7 mål ind, samt Stine stod en rigtig god kamp. det er digligt at have sådan nogle piger når de spiller sådan.

mvh Kesser og Henry.

 

De var i Åstrup fredag aften og vandt 17-12 men det var ikke flot boldt de spillede men de vandt.Vi skal nok spille lidt mere sammen og træne mere håber at de snart finder ud af det,

Der er kamp på søndag i nørre djurs hallen mod grenå

Henry og Kesser

 

Tak for en god weeken med u 16 piger

Det var en rigtig god weekend sammen med alle u 16 piger, samt alle der var med på tur af Nørre djurs folk.

Vi spillede ellers nogle flotte kampe både lørdag og søndag..Vi tabte semi finalen med et mål, men de kom igen ,og vandt den sidste kamp så de blev nr 3, med tre skadet spillere håber at de snart er klar inden sæson start.

Og tak for de forældre, der kom og så pigerne spille .Og vi glæder os til en ny start

Mvh Kesser og Henry

 

Vi skulle havde spillet mod Grenå hjemme den 29-05-2012 nu skal vi spille hjemme den 09-05-2012 og i grenå den 29-05-2012

mvh Henry og Kesser