Nyheder 201314

Tivolifriheden Cup 2013

Så er vi vist snart ved at vågne op efter endnu en glimrende tur med vores børnehold.

Vi tog hjemme fra fredag kl. 18.00 godt pakket med kage, frugt og sodavand.

Efter at alle var kommet nogenlunde på plads i de forskellige lokaler, hvor vi skulle overnatte, stod den på svømmehal fra kl. 20.00 til kl. 21.30. Det var et rigtig godt sovemiddel, efter en sodavand og lidt kage sov de mindste lynhurtigt, de større hyggede lidt videre.

Lørdag morgen omkring kl. 7.00 skulle vi op, spise morgenmad og smøre madpakker, hvorefter de gik ud i de forskellige haller, hvor vi skulle spille vores kampe.

Alle holdene gjorde det rigtig godt og efter et bad gik det så mod Tivolifriheden, her fik alle turbånd så kunne man bare gå i gang med alle aktiviteterne.  Senere skulle vi spise og blev igen i år præsenteret for et kæmpe ta`selv bord, der var rigtig mange ting at vælge imellem, så ingen behøvede at gå sultne i seng.  Efter yderligere leg i friheden drog vi med busser hjem i seng.

Søndag morgen starte som lørdag, hvorefter vi igen skulle i gang med håndbolden. Jeg er sikker på at alle holdene fik noget lært, alene det at få spillet nogle rigtige kampe er jo guld værd i træningsopstarten.

U 16 drenge fik en flot 2.plads i A rækken.

U 14 piger en næsten lige så flot 4. plads i B rækken.

U 12 drenge blev nr. 6 i B rækken

U 12 piger nr. 15 i B rækken

U 10 drenge blev nr. 5 i B rækken

U 10 piger nr. 11 i B rækken

 

Tak for en rigtig dejlig weekend med U 10 piger og drenge I overraske meget positivt.

 

Karen Margrethe & Helle

Nyheder U12 Piger

GODT GÅET "TØSER"
Sikken en week-end,4 poient på tavlen. I lørdags vandt hold 2 over Randers Freja hjemme i hulen. det var en rigtig god kamp hvor alle var opsat på at nu skulle der 2 poient på tavlen, og der blev vist rigtig flot spil i begge ender.
Søndag var det så hold 1 tur til at få 2 poient ,også her blev der kæmpet. Det gik rigtig fremad da vi valgte at gå over til at spille med 2 på stregen, det lykkedes ikke rigtig for Auning at dække op for ,og derefter var det kun at køre igennem , og det gjorde I rigtig flot.
Næste kampe søndag i Randers for hold  1---- hold 2 holder fri week-end.
mvh Aase Østergaard

 

 

Yes så kom der endelig poient på kontoen.
Det var en rigtig spændende kamp, I spillede i søndags mod Auning.
Vi fik vist at vi er på den rigtige vej, og at I er ved at kende hinanden.
Der var rigtig mange der fik lavet mål, og fandt ud af at det egentlig ikke er så svært. Flot præstation i målet af Leila.
Så nu gælder det Randers Freja på lørdag hvor det godt må blive til 2 poient
Vi ses  MV Aase 

 

Efter en meget fin kamp søndag 23. hvor der blev vist meget fin spil og kampgejst. Det skal nok blive godt når vi lige lærer hinanden lidt bedre at kende.
Næste kamp søndag 2 feb. i Auning
VH. Aase

 

ons 5 feb- 2014

Det var en lidt mærkelig stilling at stå i med kamp mellem vores 2 u-12 pige hold.
Vi har fået 5 piger fra Kvik/Ramten,som har nedlagt deres hold. Det betyder at vi nu er 18 piger og dermed fået et hold mere med i tuneringen. 
Det er lidt af en udfordring med så mange, men et positiv
problem som vi alle skal være med til at får til at fungere så alle har det godt og lærer noget. Der er blevet lavet lidt om på holdene, og jeg har valgt at se fremad og lavet holdene så de er sammen med dem de skal spille sammen med til næste sæson, håber at alle kan se det fornuftige i denne beslutning.
Mit ønske er at vi bakker hinanden op uanset hvad hold man spiller på.
Velkommen til de nye piger.
Hilsen Aase Østergaard

 

VI HOLDER KAFFE MØDE ONSDAG 29-1 KL. CA 15.30
DA DER KOMMER NOGLE PIGER FRA KVIK/RAMTEN
MVH AASE

 

Hej
Ja vi kom desværre ikke til at spille øv-øv. Kvik/Ramten trak desværre deres hold ud af tuneringen pga. at de ikke har piger nok til at stille hold.
Så vi må vente lidt endnu , men vi ses til træning på tirsdag 
Hilsen Aase

 

Så skal vi på den igen efter omlægning.
Vi starter på søndag d. 26-1 kl. 11.45 i Nørre Djurs Hallen. Vi skal spille mod Kvik/Ramten og jeg glæder mig til at jer give den max gas.
Vi er nu så mange piger så vi bliver nødt til at lade 3 sidde over hver gang da jeg ikke vil have mere end 10 piger med,dette er dog et luxus problem.
VI SES PÅ SØNDAG
Hilsen Aase

 

Jeg vil sige at i næsten vandt denne kamp, men 2 point blev det dog ikke, men jeg så endelig hvad jeg vidste at i kunne. I kæmpede så flot og der blev taget og givet i begge ender, I gjorde som vi bad jer om nemlig at kæmpe og slås for det. 
Det var en rigtig flot kamp, og med den vilje og fight kommer der snart point på tavlen.
Næste kamp er i Ebeltoft på søndag og lad dem nu føle at de får kamp til stregen, og vi overgiver os ikke så let.
Hilsen Aase 

 

Hej Piger

Ja så kom vi igang med sæsonen 13/14. I er en flok "gode" piger, I skal bare tro lidt mere på jer selv, og give den hele armen, både til træning og i kampene.

Vi skal ikke være så søde men der skal tages fat, det må godt gøre ondt at løbe ind i U-12 pigerne.
Hvis vi alle i fællesskab arbejder skal det nok give resultat,hen af vejen.

Næste kamp er søndag 3-11 i Nørre Djurs Hallen.

Hilsen Aase

Nyheder U12 Drenge

Så er vi klar til første kamp efter vinterferien.
Vi har en helt klar plan om at fortsætte vores fantastiske fremgang.
Som resulterede i en udebane sejr i Allingåbro.
Godt gået drenge. Vi fortsætter fremad:)

Jimmy G. Vestergaard
Træner U12
 

 

Sidder her få timer inden vi skal spille første kamp, efter ombrydningen.
Venter med mega spænding, helt oppe at køre, håndboldmæssigt, over den sindssyge kvartfinale i går, hvor DK heldigvis spillede sig i finalen efter sejr over Kroatien. 
Jeg ved at alle vores drenge så den kamp. 
Sidder som træner og er inspireret af den fight og glæde ved håndbolden som det danske landshold viser, og den fight drenge, den skal vi tage med os.
Vi skal om få timer ind på gulvet i vores helt egen Boxen, vi skal ind og fighte og spille glad håndbold. Vi i trænerteamet tror på jer, tror på os, F... Jeg glæder mig til at der skal synges sejrssang i hallen i dag😀
DRENGE, VI VINDER I DAG!!!

Jimmy Vestergaard - Træner U12 D

 

Vores U12 drenge mødte i dag rækkens tophold, Randers Freja. 
Dermed lagt op til en udfordring...
Aldrig har jeg set magen til fight af vores unge gutter, de sloges, hjalp hinanden, fightede i forsvar og angreb, de var modige og viste vilje og gejst udover det sædvanlige. 
Efter en første halvleg hvor vi spiller helt op med dem, er vi desværre uheldige i anden halvleg, hvor ting, vi ikke selv havde indvirkning på, ødelagde det lidt for os.
Vi endte med at tabe kampen, men drenge, hvis det her er det i vil vise fremover, så bliver det fantastisk. I skal være stolte af jeres indsats i dag, det er jeg...
Til sidst en lille advarsel... Pas på Hornslet, på torsdag kommer NDHKs unge vikinger...