Nyheder 201415

Århus Håndbold og Nørre Djurs HK har
indgået aftale - der bestemt kan give såvel oplevelser
samt højne håndboldinteressen i vores klub.

Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med nogle af de
Spændende tiltag.

Karen Margrethe

Vi har i Nørre Djurs HK et tæt samarbejde med Viden Djurs Grenaa, der de sidste par år har tilbudt en håndbold linie på uddannelses stedet.

Vi har i klubben leveret flere dygtige håndboldspillere og glæder os derfor rigtig meget til dette nye tiltag i vores nærområde.

Vi ser frem til et godt samarbejde med U sport handball college i Grenaa

Er du interesseret i en god uddannelse og samtidig være en del af et elite håndbold hold, så der dette måske noget for dig.  

Læs mere:....

 

 

Nyheder Trille trolde

 

Sidste stævne for denne sæson hjemme i vores egen hal. Vi havde en fantastisk dag i hallen, tre kampe spillet med godt spil og alle var med, god opbakning fra forældre, bedsteforældre og søskende. Da vi var færdige med at spille fik alle en medalje. Oven på alle vores anstrengelser gik vi i cafeteriet og fik pommes fritter og pizzasnegle, en rigtig dejlig dag med tak til alle.  
 

 

Vi skulle spille tre kampe, vi var lidt spændte for det var tre hold som vi ikke før havde mødt, så hvor stod vi?

vores hold er blandet U4 og U6 dem vi skulle møde var U6 hold.
Det gik rigtigt godt, vi vandt alle vores kampe, alle spillede godt og der var højt humør fra alle også forældre. Den største udfordring vi havde var i første kamp, to af vores spiller skulle lige se det an, så vi måtte spille med en i undertal, og da vores målmand pludselig skulle tisse midt i kampen var vi to i undertal, men det gik også der blev ikke lavet mål.

Dejlig formiddag sammen med U4 og U6.

U 8 til afsluttende stævne i  Randers arena.

Vi spillede 2 kampe. Den første vandt vi, og tabte den anden.

Vi fik medaljer.

Stor ros for den store forældre opbakning. 

Majer, Bjarne og Casper

Nyheder U12 Drenge

Stort tillykke ,med flot holdindsats drenge mod Hadsten.

Det var over hele linien,at i spillede flot bold. Og i vandt 14-7

Et mål i de sidste 20 min flot stået Noah.

Henry er meget stolte af jer ,nu har vi en pause på 14 dage

Så kamp igen 7-12-2014 i glesborg hallen.

Mvh Rene og Henry.

 

 

Flot insats drenge ,tillykke med sejren.

Vi drog til ebeltoft og vandt 8-7,
Det var rart ,at køre til glesborg med 2 point på kontoen.

Drenge i spillede en fin kamp i dag ,og rigtig godt stået af Noah i målet

Mvh

Rene og Henry 
 

 

Det var et lille nederlag i de to kampe vi er startet med.

Et mål begge gange, næste gang, så er vi der håber jeg.

De spiller ellers flot bold i perioder, og så må vi ikke tabe hovedet, da vi vil skyde for hurtig, men vi må op på hesten igen.

Søndag mod Ebeltoft, igen tabte vi idag 5-6 og havde mange gode huller og skud ,men den ville ikke ind ,og mange skud på stolpen og overlæggerne

Kom igen.

Mvh Rene og Henry 

Nyheder U12 Piger 

Vi var i søndags i Rougsø, hvor vi mødte deres piger. Det var til tider en meget pudsig kamp, da vi alle (incl.modstander + tilskuer ) havde lidt svære ved af finde en rød tråd i dommerens måde at dømme på? (feks. adv. til bænken, hvor efter han bad mig om at tage en spiller ud i 2 min, jeg sagde ikke tale om, hvorpå han sagde "skal du ikke det" hvorpå jeg sagde nej det skal jeg ikke, derefter fik jeg  besked om at sætte mig ned og holde min mund). Pigerne spillede flot bold i perioder, men vi er nødt til at være klar hele tiden, hvis vi skal have poient på kontoen, men det går den rigtige vej og det skal nok komme, bare vi tror på det.
Næste kamp hjemme søndag 1-3 kl. 16.45 mod Randers KFUM mvh Aase
 

 

Så var vi en tur i Randers KFUM, det blev igen til et nederlag. Jeg/vi træner står lidt og river os selv i håret, det er fustrerende at se på jer piger, vi ved ikke rigtig hvad der gør at der ikke bliver slåset og kæmpet, vi kan ikke vinde kampe hvis vi har den indstiling, Det er ikke nok at det kun er et par stykker af jer der vil håndbold.
Vi skal have fundet viljen frem i Jer, men hvordan vi finder den ved jeg/vi ikke rigtig, så den skal komme fra jer.
Men vi må jo se om vi i fællesskab kan løse problemet og få noget kampgejst
fundet frem.
Næste kamp er 25-1 kl 11.30 i Midtdjurs.
MVH DE FUSTREREDE TRÆNERE 

 

 Stort TILLYKKE med sejren, så vandt vi endelig . Sejren betyder at vi forbliver i b-rækken efter jule pausen.
Jeg var desværre ikke med til kampen, men jeg har hørt at det var godt, godt gået piger, Torben og Klaus, jeg kommer desværre heller ikke med til den sidste kamp i Ebeltoft, da jeg skal arbejde.  HUSK at kampen er flyttet 45 min. så NY spilletid er 12.00 afg. kl. 10.30 fra hallen.
MvH Aase
 

 

Så kom vi på tavlen, med 10-10 mod Hornslet .
Vi fik igen set at I kæmper og vil vinde, vi har haft en snak med jer alle og jeres forældre og det ser ud til at det har givet gejsten igen, og vi har fundet frem til det I alle viste i Århus, så vi er godt tilfredse med det i viste i Hornslet.
I skal bare blive ved med det og ikke falde hen. vi skal kæmpe hele vejen og huske at hjælpe hinanden og snakke sammen HELE kampen fra start til slut.
Næste kamp  9-11-14  kl. 11.35 i Nørre Djurs Hallen mod Ebeltoft.
MVH Klaus,Torben og Aase
 

 

Så fik vi taget hul på sæsonen, og det med en rigtig dårlig debut.
Vi tabte stort  mod et rigtig godt spillende Midtdjurs hold. Men hertil skal siges, at vi ikke var til stede, opdækning var ikke eksisterende i store dele af kampen, med det resultat at vores målmænd heller ikke præsterede.
Det var ikke til at se at det var det hold der vandt sølv i Århus, piger der skal noget mere vilje til, og så skal der tages ved i forsvaret det er ikke nok at se på modstanderen, der skal tackles igennem. Og så er vi nødt til at flytte fødderne noget hurtiger og hjælpe hinanden noget mere.
Men vi må bare op på hesten igen det skal nok komme. 
Næste kamp er d. 26 okt
MvH Klaus og Aase

 

Så er vi igang med en ny sæson, og den startede med en tur til Tivoli Friheden Cup.
Det var en rigtig god og hyggelig week-end vi havde. Jeg må sige at jeg var lidt bekymret, for jeg var bange for, at vi ville blivet løbet over derude. Men HVAD var det så der skete I viste jo at I kan og vil håndbold og slog alt og alle, 5 sejre i træk og så var vi i finalen, den tabte vi.
Men jeg er super stolt over jer og I kan være stolte over jeres sølv medalje den har I ærlig fortjent, alle meldte sig ind i kampene og der blev kæmpet super flot i begge ender og vores 3 målmænd tog godt fra sig i målet.
STORT TILLYKKE PIGER GODT GÅET
Venlig Hilsen Klaus og Aase

Nyheder U12 Drenge

Det har været ventet med spænding at skulle spille i A rækken her efter nytår, især når tankerne går på at vi for et år siden var rykket i C. Vi er nu kommet i gang, og har spillet de to første kampe. Vi startede ud den 4. januar ved at tage i mod Randers KFUM. Drengene viste en fantastisk moral, gejst og indsats. I en super intens og spændende kamp, som sluttede 12-12, kunne vi være mest skuffede over at vi ikke formåede at lukke kampen. Stadig en god følelse af at vi havde gjort en super indsats. Kamp to, skulle vi til Mønsted, på den anden side af Viborg, der er ikke så meget at fortælle om den kamp. Vi havde et total kollektivt kollaps, og har besluttet os for at glemme kampen og se frem ad, og ser frem til at de kommer på besøg på verdens bedste hjemmebane.
I aften, onsdag 14/1, tager vi i mod Spentrup IF kl. 18.00. Hvor jeg tror og håber, at vi kan bevise at vi høre til i A.
God kamp drenge:-)
Jimmy - NDHK U12 drenge træner.
 

 

U12 drengene viste stor moral og vilje, i en jævnbyrdig kamp i Mols. Nede med tre midt i anden halvleg, kæmper vi tilbage og får 10-10. Godt gået drenge. Vi tager dem på hjemmebane.
Coach U12d - Jimmy Vestergaard

Nyheder U14 Piger
 
Stort tillykke med en meget fortjent sejr over Randers Freja, vi vinder 17-15.
De sidste par uger har det været en fornøjelse at have med jer at gøre, glæde, smil, arbejdsomme  piger til træning. Og i dag 8 glade piger til kamp i Randers, endelig gør vi det vi er gode til, og endelig kommer vi ud at den onde cirkel med at tabe med et mål. Stor ros til alle og fortsæt med den spilleglæde så venter der flere sejre.

Simon og Karen Margrethe

 
 
Vi starter rigtig fint ud med gejst og vilje som bringer os foran 3-0! Her dækker vi rigtig godt op og kæmper for hver en bold. Men derefter er det som om at der går en klap ned for os, hvor vi begynder at kaste bolde væk og laver tekniske fejl og brænder meget.  Dette fortsætter indtil der er ca 10 min igen. De sidste 10 min. Spiller vi ligesom vi startede og kæmper igen rigtig fint, og får et par nemme mål på kontra. Desværre ender kampen med et nederlag, til et rigtig godt Vorup hold, som spiller rigtig klogt!
Men op med hoved piger og lad os tage de 20 gode min med fra kampen og videre til den næste! 
Med venlig hilsen
Simon og KM

 
 
Endelig !
Efter 4 kampe og dagens første halvleg, med ikke alt for prangende spil og massevis af dårlige afleveringer, halvhjertede skudforsøg ja så fandt pigerne pludselig melodien.
Bagud 1- 6 og 2 - 6 ved pausen ja så startede en rigtig fight og vi vinder 10 - 9.
Superflot kommet igen og ja endelig vandt vi en kamp.
Stort tillykke med sejren over Åstrup - i dag havde I også fortjent det.

To tilfredse trænere.

Nyheder U16 Piger

Hej U16 Piger
Sikke en torsdag aften vi fik, I spillede super og fra hele træner teamet vil jeg gerne sige tak det, og PIGER hold gejsten så får vi en god afslutning på en SUPER sæson. Glæder mig allerede til den næste kamp.
Karina

 

Hej Piger
Ja så er første del af sæsonen ved at være slut, og med den start vi havde synes jeg vi har klart det rigtig fint.
Vi skal dog være lidt mere stabile til træning så vi får noget mere ud af kampene. Der er nogle af jer der har en stor træningsindsats skal dog siges.
I er alle sammen nogle gode håndboldspiller og jeg nyder at være sammen med jer, I har altid et fantastisk humør og det er en stor del af spillet.
At vi slutter som 2 eller 3 i puljen er utrolig flot piger.
Jeg har et mål om at vi efter ombrydningen, her i foråret slutter på en 1. eller 2. plads, så for at vi når dette mål skal vi give den gas til træning og kamp.
Glæder mig meget til forårssæsonen.
Hilsen Karina

Nyheder fra U18 drenge

Ungdomshåndbold: Nørre Djurs HKs talenter lagde sikkert fra kaj

Nørre Djurs HKs drenge var et mulehår fra kvalifikation til U18 1. division, men nåtte nøjes med 2. division. TRIF blev besejret i sæsondebuten med 30-19

Scorekort Nørre Djurs HK:

 • Nicolai Lønsgren 8
 • Mathias Nymark 7
 • Mikas Korsgaard 3
 • Emil Søndergaard 3
 • Nicklas Høgh 3
 • Mathias Bøgelund 2
 • Rasmus Lassen 2
 • Nicklas Bertel 2

Thorsager-Rønde IFs (TRIFs) U18 drenge kunne ikke byde på ret meget modstand, da holdet lørdag gæstede Nørre Djurs Hallen, hvor hjemmeholdet tog imod med et lidt decimeret mandskab.

Rasmus Secher, Mathias Mygind og Markus Frey var således ikke til rådighed.

Ydermere gik Nicklas Høgh i stykker allerede efter otte minutters spil. Han var ellers lige vendt tilbage efter en skadespause og havde benyttet startminutterne til at klappe tre bolde i mål.

Høghs skade betød, at Nørre Djurs HK måtte spille resten af kampen med seks markspillere og to målmænd.

"Drengene fortsatte dog i et fint tempo, og trods folk på uvante pladser blev der fightet flot. Vi kom foran 5-2 og 6-2, et forspring som stille og roligt blev udbygget," fortæller Henrik Elkjær, træner og ungdomskonsulent i Nørre Djurs HK.

Han satte efter kampen ekstra plusser ud for målmand Nicklas Bertel, der præsterede en redningsprocent på 51 før pausen, Nicolai Lønsgren, " flyvende på venstre back", og Mathias Nymark, "med sit hurtige fodskifte og gode blik for spillet voldte han TRIF store problemer."

 

Tilbage til træningslokalet

Nørre Djurs HK var tæt på at opnå kvalifikation til 1. division, og derfor skal holdet nu forsøge at vinde 2. division og rykke en række op, så hovedparten af spillerne meget passende kan afslutte deres ungdomstid i 1. division.

"Træningsindsatsen har været lidt sløj de seneste 14 dage på grund af arbejde og studieture, men der er en god indstilling til at vende tilbage til træningslokalet og fortsætte arbejdet, som er nøglen til at udvikle os," siger Henrik Elkjær.

"Vi har heldigvis et godt samarbejde med vores gode unge seniortrup, som både socialt og niveaumæssigt giver fin sparring til os."

Nørre Djurs HK møder i næste runde en anden af kandidaterne til førstepladsen, Randers HH.

 

Det sker lørdag 18. oktober klokken 13 i Arena Randers.

Randers HH besejrede i første runde Vorup FB med 32-20.

De to øvrige hold i rækken, Viborg og Hadsten, duellerede på Viborgs bane i første runde. Gæsterne vandt med 32-25.

 

Publiceret: 07. Oktober 2014 15:52
 
 

Ungdomshåndbold: Nørre Djurs HK talenter et mulehår fra 1. division

Glesborg-klubbens U18 drenge præsterede i seks kvalifikationskampe meget flot at vinde de tre. Det rakte ikke til en plads i 1. division, men alligevel var præstationen langt over det forventede

 

Nørre Djurs HKs talentfulde U18 drenge prøvede over to weekender at kvalificere sig til at spille i 1. division i den kommende sæson.

Noget af en mundfuld for de 9 markspillere og 3 målmænd, som udgør den beskedne trup.

I første runde vandt Nørre Djurs HK en kamp og tabte to. Derfor skulle drengene håbe på at knække koden til 1. division i anden runde.

Der var lige ved at lykkes, for drengene vandt overbevisende holdets to første kampe, men holdet måtte strække gevær i finalen mod stærke HC Midtjylland, der vandt med fem overskydende mål.

"Vi førte ellers med 6-5 med pausen, og bagud 15-13 i anden halvleg brændte vi et frit skud. Så var der udsolgt, og HC Midtjylland, der har et par unglandsholdsspillere i truppen, kunne køre sejren hjem," fortæller Henrik Elkjær, ungdomskonsulent i Nørre Djurs HK og en del af den trænerkvartet som er med omkring U18 drengene.

Målet er fortsat 1. division

Trods den kiksede kvalifikation til 1. division var Henrik Elkjær mere end tilfreds med præstationen.

"For en landsbyklub som vores er det enestående at have et ungdomshold som er meget tæt på at kvalificere sig til 1. division, og jeg må sige, at samtlige spillere imponerede mig med enorm vilje, mod, godt spil og fight, også når det sort ud, fordi modstanden var meget stærk, ikke mindst fysisk," roser Elkjær.

Der blev undervejs trukket store veksler på den smalle trup, hvor en spiller som Nicklas Høgh stillede op trods en dårlig fod og bidrog flot, og hvor strategen Rasmus Secher måtte lappes sammen, da en finger begyndte at gøre knuder.

"Vi har en trup, hvor alle kan byde ind, men seks hårde kampe trækker store veksler på blot ni markspillere," siger Henrik Elkjær.

Han glæder sig over, at drengene helhjertet gjorde forsøget og ser masser af muligheder for, at efteråret i 2. division sagtens kan give en topplacering, så der fra januar 2015 står 1. division på holdets cv.

"Det bliver hårdt, men også udviklende for alle at spille 2. division, og vi er bestemt ikke uden muligheder for at rykke op i 1. division efter juleferien," fastslår Henrik Elkjær, der nu skal tilbage til træningslokalet med holdet og bygge endnu mere på, før turneringen starter.

 

Publiceret: 17. September 2014 05:00
 

Nyheder Herre Senior

Håndbold - Jyllandsserien: Nørre Djurs HK tilbage i 3. division efter søndagsspil lørdag eftermiddag

Efter 40 sidste minutter i opvisningsstil blev gæsterne fra Stilling sat til vægs. 32-18 vandt hjemmeholdet, der skulle vinde med seks for at sikre oprykningen

Kampfakta:

Nørre Djurs HK - Stilling
Jyllandsserien Herrer
Resultat: 32-18 (14-10)

Scorekort Nørre Djurs HK:

 • Simon Østergaard 10 (1)
 • Kenneth Hougaard 6
 • Henrik Elkjær 5
 • Henrik Pedersen 3
 • Morten Pedersen 3
 • Martin "Bondemanden" Jensen 3
 • André "Topper" Nielsen 2

Kun de scorende markspillere kom på banen sammen med målmændene Jens Olsen og Rasmus Henriksen.

Frederik Lyng, Rasmus Bording og Anders Gleerup kom ikke på banen. Det gjorde tredjemålmanden Kristian Kolstrup Møller heller ikke.

 

Nørre Djurs HKs håndboldherrer er tilbage i 3. division efter blot en enkelt sæson i Jyllandsserien. Det står klart efter 32-18 (14-10) sejren over Stilling i Nørre Djurs Hallen lørdag eftermiddag.

Jyllandsserien i Jylland består af ti puljer, men kun otte af de ti rækkevindere rykker direkte op i 3. division. De to dårligste skal ud i kvalifikationsspil mod de dårligst placerede nummer tredjesidst i 3. divisions-rækkerne.

Nørre Djurs HK-truppen vidste derfor på forhånd, at kampen skulle vindes med seks overskydende mål for at holde Team Favrskov bag sig og sikre oprykningen.

Nervøs start

Nørre Djurs HK stillede med stort set samme hold, som i de seneste kampe. Stregspilleren Benjamin Johansen var ikke med, og derfor var veteranen Henrik "Lucky Luke" Elkjær atter foretrukket til truppen.

Han startede opgøret på bænken, men fik efter pausen en afgørende rolle, da gæsterne gik over til mandsopdækning af første halvlegs suverænt bedste spiller, Simon "Ø" Østergaard, og siden også af brødrene Morten og Henrik Pedersen. Alle tre på samme tid.

Hjemmeholdet startede lidt nervøst og havde i de første 20 minutter svært ved at lukke ned for Stillings venstrehåndede højre back Aleksander Thomassen, som scorede flittigt fra distancen.

Jens Olsen i Nørre Djurs HKs mål var uheldig i et par situationer, hvor et par afrettede skud nærmest kravlede over målstregen.

Efter det første kvarter var stillingen 8-8. Gæsterne scorede de to næste, men blev så ramt af to udvisninger og en stærkt spillende Rasmus Henriksen i målet, der havde erstattet Jens Olsen.

Henriksen og forsvaret lukkede så effektivt af, at gæsterne ikke scorede de næste 17-18 minutter. Det gjorde hjemmeholdet til gengæld - 11 mål i streg.

Ved pausen var stillingen 14-10. Syv af målene i de første 30 minutter signeret Simon "Ø" Østergaard, fem Kenneth Hougaard.

Så sig ikke tilbage

I løbet af fem minutter af 2. halvleg havde hjemmeholdet scoret yderligere fem mål, før gæsterne reducerede til 19:11. Da stod haluret stod på 36:45.

Resten af kampen så Nørre Djurs HK sig ikke tilbage. Gæsterne forsøgte godt nok, som tidligere skrevet, at kaste grus i maskineriet ved at mandsopdække Simon "Ø" Østergaard, Morten og Henrik Pedersen, men i spillet 3 mod 3 var hjemmeholdets Henrik Elkjær, André "Topper" Nielsen og Martin "Bondemanden" Jensen klart bedst, fordi de var hurtigst på fødderne og ikke lod sig stresse til hasarderede afslutninger

Henrik Elkjær boltrede sig som den berømte fisk i vandet med fem mål efter pausen.

Efter 45 minutters spil førte hjemmeholdet 24-13. Gæsterne var tydeligvis gået tør for idéer i angrebsspillet, og den i første halvleg så stærkt skydende Aleksander Thomassen havde ikke mange missiler at gøre godt med i de sidste 30 minutter.

Gæsterne tog i store dele af 2. halvleg målmanden ud, når holdet havde bolden, for at komme i overtal angrebsmæssigt. Stilling havde dog for få strenge at spille på, og især holdets tunge folk løb med tungen ud af vinduet som kampen skred frem - tydeligvis mærket af tempoet.

André "Topper" Nielsen, som i denne sæson har fået lidt af et gennembrud og spillet sig en fast plads i startformationen, fik lov til at lukke ballet til 32-18, foran et hjemmepublikum som applauderede stående og taktfast i de sidste minutter.

Spændende fremtid

I hele sæsonen har Nørre Djurs HK fedtspillet lidt med målsætningen, men jubelscenerne bagefter afslørede naturligvis en glad flok af spillere og trænere, der midt på halgulvet gav følelserne frit løb, da sejrssangen skulle synges.

Topscorer Simon "Ø" Østergaard var en fornøjelse at følge hos hjemmeholdet. Han har tydeligvis haft godt af opholdet i Jyllandsserien og kommer op i divisionerne igen med endnu mere at byde ind med på sit i forvejen høje repertoire.

Fløjspilleren Kenneth Hougaard viste i flere situationer i det stationære spil, at han har fået flere skudvarianter med på repertoiret og ikke længere blot er en decideret afslutter i kontraspillet.

I det stationære spil viste strategen Morten Pedersen sit store overblik som iscenesætter. Hovedparten af de mål, som hjemmeholdet scorede, havde Morten Pedersen næstsidste hånd på. Hans evne til arrangere angrebsspillet i eksplosioner og at spille skarpt til fløjspillerne er i en klasse for sig og gjorde, at fartspillere som Simon "Ø" Østergaard, Kennet Hougaard og Martin "Bondemanden" Jensen kunne få glæde af deres fart til netop at få ekstra kraft på deres afslutninger.

Næste år gælder det 3. division og to lokalopgør mod Aastrup/Hammelev-Grenaa - de to opgør har været savnet i denne sæson.

Nørre Djurs HK kommer op i en fin forfatning og får tillige et tilskud til truppen af en række unge U18-talenter plus, at langtidsskadede Mikkel Eriksen vender tilbage. Eriksens evner som skytte bliver et nødvendigt aktiv i 3. division.

Det samme gør truppens bredde i næste sæson. Hvis alle mand melder sig under fanerne, har Nørre Djurs HK aldrig tidligere kunnet mønstre en trup med det format.