Nyheder 201516

2016.01.18 Skrevet af Helle Fogh Nielsen
Så fik vi U10 Pigerne igang, i december lavede vi samarbejde med Kvik/Ramten om at få et U10 pigehold stablet på benene, da der manglede piger i begge klubber. Efter nytår er vi for alvor gået igang med samarbejdet, vi har nu gang i 10 piger, som efter kun en fællestræning, skulle spille første kamp mod Åstrup/Grenaa i Nørre Djurshallen, både piger og trænerteam var spændte på hvordan det ville gå, flere af pigerne har aldrig spillet en kamp før osv. Kampen endte med et nederlag på 4 - 8, men alle kæmpede rigtig flot og næsten alle fik skudt på mål og synes der var sjovt at spille kamp, så alt i alt en rigtig fornuftig start for pigerne.
 
2016.01.10 Skrevet af U 12 drenge Henriette Meineche
Det var en glad træner for u 12 drenge , at få en flot sejer i dag mod Åstrup - grenå . De vandt idag 18 - 4 og de spille sådan en god kamp , og en flot indsats alle mand , de Spille en rigtig god kamp , de var også godt stået af Tjalfe i målet ,samt godt forsvar alle bød ind med , både frispilning og flotte mål samt kampgejst af drengene og smil over dem alle . Husk af vi har kamp igen på tirsdag kl 17:00 i nørre djurs hallen MVH Henry
 
2016.01.09 Skrevet af Heidi Rasmussen
Hold: U18 Piger.
Tillykke med de 2 point. Yderst velfortjent!.
Vi spiller med gejst og glæde og med 7 ud af 10 markspillere på scoringstavlen, så får vi bredde i vores spil. Simone tager det hun skal i målet og holder VRI nede på kun 3 scoringer i 2 halvleg. Flot forsvars spil, hvor vi holder vores aftaler og gør det nemmere for Simone i målet. Der er lidt misforståelser i forsvaret, men de kan trænes væk. Angrebet kører i perioder rigtig godt, vi får spillet os til nogle gode chancer, stregene er rigtig gode til at rykke i hullerne, det får vi i dag udnyttet rigtig godt. 
Det var en rigtig god stemning og alle kæmpede for holdet, står vi sammen som i dag, så kan ingen hold i puljen slå os.
Næste kamp er 17 jan i Skødstrup 
Hvad kæmper vi for........
/Heidi
 
2015.12.14 Skrevet af Aase Østergaard
U-12 PIGER
Så sluttede sæsonen før jul, og sikken en afslutnings kamp i leverede.
Uafgjort mod topholdet Mols. Jeg/vi er vildt imponeret over hvor langt I er nået på det halve år vi har haft med jer at gøre.
Alle har rykket sig og der bliver vist flot spil i begge ender. I forsvaret er der bevægelse som var det LANDSHOLDET og der bliver taget fat, angrebet er I virkelig begyndt at løbe i huller og uden bold, indspil til streg ser vi også. Jeg glæder mig til at starte igen efter juleferien, hvor vi alle er klar til at rykke videre, når alle viser den vilje og gejst er det en fornøjelse at arbejde med jer.
GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL ALLE
Hilsen U-12 pige trænerteamet
 
2015.12.03 Skrevet af Annelise
Hold: U6 og U8
Nyheder: Så var det kampdag igen for U6 og U8. Afgang fra hallen 8.15, det var først på dagen, men spillerne møder friske op, det er nok forældrene, der er mest trætte.
U6 havde en svær dag, det kniber lidt med at koncentrere sig om spillet, der er meget der skal ses, høres og ikke mindst fortælles. Midt i en kamp, skulle der lige fortælles om aftensmaden i går. Jeg tænker, at det skal nok skal komme, for når jeg ser vores U8 spillere, så er de ved at få styr på forsvar, følger sin mand. I angrebet ses huller som løbes igennem og flotte hopskud. Tak for i dag til alle der var med i Ådalshallen.
Hilsen Thomas, Malak og Annelise
 
2015.11.15 Skrevet af Aase Østergaard
U-12 Piger
Så gik den ikke længere, vi tabte til Åstrup/Grenå.
Vi var ok med i 1: halvleg og stillingen var lige, men det gik galt i 2: halvleg, vi var ikke klar ,især forsvaret fungerede ikke, vi var ikke til stede og fik ikke hjulpet hinanden og vi havde ikke helt styr på deres indlød.
Vi må bare op på dupperne igen og kæmpe videre,
VI SES PIGER
Aase
 
2015.11.11 Skrevet af Aase Østergaard
U-12 Piger
3 kampe 6 point--det kører bare der ud af. 
Hvor er det bare super at se, at I viser at I har hørt efter når vi træner forskellige ting.I lavede rigtig mange fine ting, og det gav jo 2 point.
Bliver vi ved på denne måde ender det med at vi rykker op, men der mangler stadig mange kampe.Jeg vil i dag godt rose Aram du viser flotte indløb, indspil og super opdækning, men alle kan klappe sig selv på skulderen der blev arbejdet over alt.
Der er en rigtig god stemning på holdet og det gør rigtig meget ved spillet alle arbejder godt sammen,
Næste kamp torsdag 12-11 mod Rougsø
MvH U-12 P trænerteamet
 
2015.10.25 Skrevet af Aase Østergaard
U-12 Piger
2 kampe 4 point, så må vi sige at vi er igang, godt gået piger.
Denne gang var det Kolind der måtte se sig slået, 7-6. Sejren kom i hus ved et super forsvar, hvor især de 3 på midten fik et rigtig godt samarbejde, men der blev kæmpet rigtig godt over hele banen. I angrebet er I begyndt at vise nogle fine indspil til stregen/overgange og det skal nok blive rigtig godt når vi begynder at bevæge os noget mere.
Næste kamp lørdag 31-10 kl. 10.00 i Nørre Djurs Hallen mod IF Mols.
hilsen Aase
 
2015.10.24 Skrevet af Annelise Rasmussen
U6
U6 har spillet deres første kampe på hjemmebane i Nørre Djurs hallen. For nogle var det deres første kampe nogen sinde, så det var med spænding at de mødte op i hallen. Vi skulle spille tre kampe, mødte nogle gode modstander, i den sidste kamp passede de to hold godt til hinanden. Vi skal nok komme igen, nu har vi prøvet hvad det vil sige at spille kamp.
Tak til forældre og spiller for en god formiddag i Nørre Djurs hallen.
 
2015.10.21 Skrevet af Heidi Rasmussen
U18-piger
2 kampe og 2 point. Kampgejsten i går lå helt i toppen og resultatet blev også der efter. Vi fik rettet forsvaret ind i 2 halvleg så der blev lukket helt af for deres spilsystem. Vi får gang i en kontra fase og lidt hurtigere spil, kommer til fornuftige afslutninger og Simone tager fra i målet. 
Fantastisk indsats fra alle, glade piger og en dejlig stemning. Fortsæt den vej og vi får en dejlig sæson.
Glæder mig allerede til næste kamp.
/Heidi
 
2015.10.18 Skrevet af Aase Østergaard
U12Piger
SÅDAN PIGER så kom vi igang, og sikken en start I gav.
En sejer på 9-6 over Hornslet en super start. Vi lavede godt nok for mange fejl(skridt og kaste/gribe) men det gik jo alligevel, men vi skal helst undgå det.
Alle havde smil på læben og en super gejst, de er dejlig at se på som træner og tilskuer. Glæder mig til kamp på søndag 25-10 kl. 11.30 mod Kolind i Kolind.
Fra jeres trænerteam
 
2015.10.17 Skrevet af Aase Østergaard
U12 Piger
Så starter sæsonen, vi har virkelig haft modgang når vi har spillet kampe, men nu er vi kommet i den rigtige pulje
og kommer forhåbentlig til at møde hold som er på vores plan. Jeg må sige at pigerne har holdt humøret højt trods den store modgang GODT GÅET.
Vi starter 1. kamp på søndag 18-10 kl. 10.30 i Nørre Djurs Hallen mod Hornslet. Kom og støt pigerne de har virkelig fortjent det.
VI SES MvH. Aase