Nyheder 201718

NYT NYT NYT

Alle holdnyheder samles nu et sted. 

Skriv derfor dit hold navn først i kommentarfeltet.

 

Der er ingen ventetid, kommentaren kommer direkte ind på siden, skriv lige når det passer dig

Har du brug for hjælp?

Kontakt mig 

Tryk her

1 kommentar(er)

Tryk her for at skrive en nyhed

2018.07.14 Skrevet af Jan Mathiesen
Senior
Sommertræning
Hver tirsdag i sommerferien er der en flok dame og herre spillere som mødes og løber en tur og træner noget fysisk træning. Vi gør det lidt forskellige steder strandbanerne i Glesborg, Bønnerup Havn med løb ud i Meilgård skoven, Fjellerup Strand og Meilgård slot. Der kommer 8-10 spillere hver gang og der bliver arbejdet hårdt for at blive klar til den nye sæson.

2017.10.08

U10 Drenge fik sin første sejr!

Så fik vi den første sejr på 20-13 over Hornslet! Vi kommer super godt fra start og kommer foran 4-0. Der bliver så udlignet til 4-4, hvorefter vi første resten af kampen!😀 alle mand kæmpede super godt og figthede hele kampen!! 

Super stolt træner!😊

 

Flytning af kampe (med gebyr)

Flytning af kampe på en forenings begæring kan finde sted såfremt, der i enighed med modstanderforeningen foreligger en udfyldt flytteanmodning hos den administrative turneringsledelse senest kl. 12.00 sidste hverdag før kampdato.

Ingen kamp kan flyttes til et senere tidspunkt end otte dage før sidste spillerunde. En flyttet kamp kan tidligst afvikles 72 timer efter anmodning om flytning.

Gebyr for flytning iht. gebyrlisten opkræves efterfølgende foreningen, der har begæret flytningen. Gebyret er differentieret ud fra følgende tidsfrister:

Tidligere end 30 dag før kampdato – intet gebyr

Senest 14 dage før kampdato – 500 kr.

Senest 7 dage før kampdato – 700 kr.

Mindre end 7 dage før kampdato – 1000 kr.

Serie 1 herre vandt herre B rækken til Vejle Cup 2017

Lørdag spillede vi 3 kampe hvor vi i den første vandt over Korup fra Fyn. Hvor vores forsvar arbejde rigtig godt og gav vores målvogtere gode betingelser. Angrebet var ikke helt tempo og det kneb med at finde timingen, men vi fik løst det og hev en 15 -12 sejr hjem.

I kamp 2 mødte vi IF 92 Esbjerg som har en rigtig høj og fysisk stærk stregspiller som volte os store problemer, hvor vi fik en del udvisninger og de fik en del straffekast. Vi fik rykket tættere sammen og løste også den opgave. angrebspillet var meget bedre i denne kamp. Vi førte med 1 mål 10 sekunder før tid men Esbjerg spillestyre som ikke havde skudt et langskud valgte sætte bolden helt op i det ende målhjørne uden chance for Kasper Hansen. Så vi delte point.

Kamp 3 mod Århus Fremad blev også en tæt adfærder. En kamp i et fint højt tempo selv om det var kamp 3. Denne gang var det vores tur til udligne i de sidste sekunder på en kontra scoring af Mygind.

Så var vi klar til fest og hygge lørdag aften med alle de andre fra klubben.

Søndag skulle vi spille kl. 8.45 vi var i hallen 8.15 og var ved at gøre os klar da vi fik ad vide at Ørum IF havde meldt afbud, så vi vandt uden kamp.

Den sidste kamp mod Sdr. Nærå IF var en kamp om første pladsen vi skulle vinde og Nærå kunne klare sig med uafgjort.
det blev en meget lige kamp med en vild afslutning, vi var foran med 1. Med 10 sekunder tilbage udlignede Nærå men Høgh solgte sig selv dyrt på ydresiden af 2érne og scorede sejrs målet i sidste sekund. Så kunne vi blive kåret som vinderne.

Vores serie 3 var også i Vejle de var ikke så mange spillere så man måtte låne spillere fra Åstrup Hammelev (tak for det) for at kunne gennemføre kampene. Vi set Lars Andersen (dame træneren) godt kunne skyde både med højre og venstre hånd, Lasse Thomassen og Rasmus Henriksen fik også vist at de kan andet end at redde bolde. De begge lave flotte mål som bagspillere:-)
Ligedes var Henrik P, Rasmus Secher og Martin Siig med for at hjælpe

TAK for en rigtig god weekend med en masse godt håndbold og socialt samvær.

Jan Mathiesen