Nyt fra Bestyrelsen:

 

Herre Senior; 21 okt 2012

Det er med glæde, at vi kan fortælle at vi har tilknyttet Erik Flak Jørgensen og Jan Mathiasen til vores herre afdeling for de næste to år. Vi ser en meget spændende fremtid imøde i vores herre senior afdeling

MVH Bestyrelsen NDHK

Pressemeddelelse:

Åbent Hus

”Lidt sundere – meget sjovere”

Tag til Åbent Hus i Nørre Djurs hallen i Glesborg Onsdag d. 7/9 - 2011

 

”Lidt sundere – meget sjovere”.

Sådan lyder mottoet for Dansk Håndbold Forbunds nye store landsdækkende træningsprodukt, Håndboldfitness, der har til formål at få voksne af begge køn i gang med at dyrke en helt ny og alsidig form for fleksibel træning i klubregi. En fleksibilitet, man også kender fra fitness-miljøet.

Håndboldfitness er 40 minutters holdtræning med løb, sjov fysisk træning og en ny form for håndboldtræning på programmet. Som deltager vælger man således, hvilke træningshold man ønsker at deltage på. Håndboldfitness henvender sig såvel til nybegyndere som til tidligere håndboldspillere.

I Nørre Djurs HK  er man også klar med et tilbud til de unge på 30 plus – en aldersgruppe, der ofte på grund af øgede krav fra jobbet og familien ikke længere kan afse tid til traditionel håndboldtræning og kamp om søndagen, men som naturligvis stadig er interesseret i at holde formen og sportsklubbens sociale liv ved lige.

onsdag i tidsrummet fra klokken 18.45 til 20.00  er der under kyndig instruktion mulighed for at stifte bekendtskab med den nye fitness-trend i Nørre Djurs hallen.

Henrik Elkjær fra Nørre Djurs HK vil byde velkommen, og herefter vil der være lejlighed til at prøve kræfter med de tre discipliner i Håndbold Fitness: Løb, sjov fysisk træning og Håndbold på små baner. Det er  aktiviteter med Power, Puls og Play.

Fra september 2011 lægger mere end 30 foreninger på landsplan ud med at præsentere Håndboldfitness, og målet er, inden for en tre-årig periode at få 10.000 til at snøre skoene og komme i gang med den sjove og alsidige træningsform. Nu tilbydes træningen her i området!

http://www.facebook.com/#!/haandboldfitness

http://www.dhf.dk/DHF/Aktiviteter/Håndboldfitness.aspx