Historie


D. 17/3 - 2006

Nørre Djurs Håndboldklub har base i Nr. Djurs hallen i Glesborg.

Nørre Djurs Håndboldklub er en "udløber" af Glesborg Idrætsforening, og blev en selvstændig klub i 1974, da Nørre Djurs hallen blev bygget.

For at klubben kunne eksistere, var det nødvendigt at have en indkomst der kunne dække udgifterne - og helst lidt til -så lige fra starten, var man bevidst om vigtigheden i at gøre en indsats, ud over at spille håndbold. Derfor startede man allerede den gang på flaske- og papir indsamling, loppemarked og bankospil.

På et tidspunkt blev bankospillene en underskudsforretning og fortjenesten ved flaske- og papirindsamlingerne blev kraftig reduceret, og efter det, var udsigterne lidt sorte for klubbens økonomi.

Men en forårsdag i 1994 var heldet med Nørre Djurs HK, idet en aftale med Meilgård Slotskro kom i hus. En LARS LILHOLT KONCERT var i støbeskeen der, og man manglede personale til at hjælpe. Det blev starten på et godt og langt samarbejde med Lars Lilholt Band, hvilket har gjort, at klubben i dag er ret kapitalstærk.
Ud over den årlige Lars Lilholt Koncert, bruger klubben også stadig mange kræfter på at holde loppemarked, hvilket også giver lidt penge i klubkassen.

Nørre Djurs HK`s medlemstal ligger pt på omkring 200 aktive håndboldspillere.
 

Fair Play


Nørre Djurs HK fik i sæson 2009/10

Fair Play prisen.

Dommerudvalget valgte NDHK fordi det er en klub der er behagelig og dejlig at komme i.